Ce băutură consumă Irina Loghin, în fiecare dimineață, la 82 de ani. “Este cea mai bună!”

Publicat: 15/04/2021 | 14:34

Irina Loghin a declarat că, în fiecare dimineață, bea un ceai de cătină, care face foarte bine organismului. În plus, interpreta de muzică populară a precizat că face și sport regulat, pentru a se menține în formă.

La 82 de ani, Irina Loghin este foarte atentă cu alimentația și cu propria siluetă. Recent, în cadrul unui interviu, artista a dezvăluit ce băutură consumă la câteva minute după ce se trezește, sfătuindu-i și pe ceilalți români să-i urmeze exemplul.

Totul vine de la alimentație. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a declarat Irina Loghin în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”.

Irina Loghin: “Sportul și alimentația contează enorm”

Totodată, interpreta de muzică populară a anunțat că face și exerciții fizice, care să o mențină în formă. “Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm”, a mai spus Irina Loghin.

Fac sport încă de tânără, alerg câțiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este ușor, dar așa mă mențin”, preciza artista în urmă cu mai multe luni.

Nu este adepta operațiilor estetice

Foarte multă lume este de părere că Irina Loghin, la 82 de ani, arată foarte bine. Artista susține că “mama natură” a înzestrat-o cu un corp de invidiat și că niciodată nu a apelat la medicul estetician.

Nu prea am fost adepta operațiilor estetice, ci m-am bazat mai mult pe tratamente naturiste și un stil de viață sănătos. Nu este important să te menții numai pentru fani, ci și pentru tine, ca femeie, ca soție, ca mamă”, mărturisea artista în urmă cu mai multe luni.