Ce bărbat celebru a refuzat Andreea Marin. I-a făcut avansuri, dar nu a fost pe placul ei: „Mizeriile nu fac bine nimănui”

Publicat: 12/06/2021 | 21:35

Andreea Marin a avut o viață plină. A avut bărbați de care a vrut, de toate felurile și de orice statut social. A experimentat de toate și nu-i pare rău de nimic. La un moment dat, au apărut numeroase informații legate de viața amoroasă a Zânei Surprizelor. 

La un moment dat în viața și cariera ei, Andreea Marin a fost curtată de tot felul de bărbați importanți printre care se numără și Dan Bittman. Fosta „Zână” a Surprizelor a primit avansuri din partea lui Dan Bittman, însă, cu cea mai mare prețuire față de marele artist, Andreea Marin l-a refuzat politicos.

Dan Bittman a recunoscut că i-a făcut curte Andreei Marin, aşa că ea a decis să îi dea replica. Vedeta a mărturisit că îl consideră un bărbat simpatic.

Ce a spus Andreea Marin despre Dan Bittman, după ce acesta i-a făcut avansuri

Andreea Marin a vorbit despre Dan Bittman, după ce acesta a mărturisit că i-a făcut avansuri în trecut. ”Zâna” a avut numai cuvinte frumoase de spus despre artist.

„E un tip foarte simpatic, un tip pe care îl admir, chiar dacă face glume. E mereu înconjurat de femei frumoase. În ceea ce ma priveşte suntem fairplay, ca să zic aşa. Suntem foarte buni prieteni şi eu cred că a glumit atunci când a vorbit”, a declarat Andreea Marin.

„M-a refuzat şi întotdeauna trebuie să ştii să pierzi. Mizeriile nu fac bine nimănui. Văd toate vorbele despre anumite subiecte şi unii bărbaţi parcă şi-au cumpărat iubirea de la iarmaroc. Putem oricum să ne dăm peste cap, dar femeia alege”, a declarat artistul.