Ce avere are, de fapt, Tzancă Uraganu. Mădălina Miu, atac la adresa fostului soț? ”E dator vândut”

Publicat: 08/05/2021 | 16:30

Războiul dintre Tzancă Uraganu și fosta lui soție nu pare să se încheie în viitorul apropiat. Mădălina Miu a lansat o nouă melodie și a făcut dezvăluiri despre averea artistului.

Mădălina Miu, fosta soție a lui Tzancă Uraganu, a lansat alături de nașul fostului cuplu, Marius Babanu, o melodie care pare să-i fie dedicată bărbatului cu care s-a iubit ani buni. Melodia se numește ”Omul ce banii îi iubește”, iar versurile par să-l vizeze pe Tzancă Uraganu. Povestea clipului face referire la un bărbat care și-a pierdut familia, din cauza lăcomiei și a dorinței de a ajunge bogat. (CITEȘTE ȘI: CINE O „VÂNEAZĂ” PE LOGODNICA LUI TZANCĂ URAGANU?)

”Așa cum am anunțat, melodia mult așteptată a apărut azi, în Vinerea Mare! O melodie care ar trebui să dea multora de gândit! ”Omul ce banii iubește”. Pentru că noi nu suntem pornorstaruri, ci muzicieni, v-am oferit ceva frumos, ce nu e nevoie să ascultați pe ascuns de familie, de rușine”, a scris Mădălina pe contul ei de socializare, făcând referire la ultima piesă lansaă de fostul ei soț, în care logodnica lui apare în ipostaze năucitoare.

 ”Asta e cu dedicație, șefa muzicii!”,i-a scris un prieten virtual. „Nu e, viața mea! Aici e vorba de un om fără caracter care a ajuns bogat, nu dator vândut”,i-a răspuns Mădălina Miu acestuia, făcând referire cu subînțeles la Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu, afectat de pandemie?

Pandemia de coronavirus a afectat multe domenii. Iar artiștii se numără printre cei care au fost nevoiți să se reprofileze sau să facă economii. Pentru că nu mai are concerte sau evenimente private, Tzancă Uraganul a luat o decizie radicală. Manelistul și-a vândut Rolls Royce-ul Wraith.

Și-a pus bolidul de lux pe un site de anunțuri și Tzancă Uraganul a cerut peste 250.000 euro. Ulterior, manelistul a investit în alți doi bolizi de lux, marca Mercedes GLE. După tranzacțiile făcute, el a mai rămas în buzunare și cu 60.000 de euro.

În 2017, Tzancă Uraganul a fost vizat de o anchetă ANAF după ce s-a lăudat cu noul bolid de lux achiziționat.

”Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu știu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere, ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pe bani pe care eu nu-i câștig la nunți, mi-au zis că au dovezi din live-urile și filmulețele postate de diverși pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta”, spunea Tzancă Uraganu.