Ce avere are de fapt Irinel Columbeanu. Primarul din satul natal al tatălui său l-a dat de gol

Publicat: 02/01/2021 | 17:39

Nu este un secret faptul că Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn. Primarul din satul natal al tatălui său a mărturisit ce avere ar deține fostul milionar în momentul de față.

Nu este nicio glumă! Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Omul de afaceri a abandonat vila de lux de la Izvorani, iar acum locuiește în chirie, într-un apartament destul de modest. Afaceristul a renunțat și la bolizii de lux, iar acum conduce un Opel la mâna a doua.

Irinel Columbeanu nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale. Afaceristul a ajuns la sapă de lemn, dar totuși înfruntă cu demnitate situația nefericită în care se află. Ion Columbeanu, tatăl acestuia, s-a născut în anul 1926 în Căpreni, într-o familie săracă. Bărbatul a terminat 7 clase la școala din comună, iar la vârsta de 11 ani a plecat de acasă.

În anul 1942 devenea ucenic la Șantierul Naval Constanța, iar în 1945 a intrat în UTC. Din 1959 a făcut parte din elita comunistă,  unde a ocupat o funcție înaltă timp de 16 ani. Irinel Columbeanu deține o moștenire în localitatea Căpreni. Potrivit primarului din comună, acesta mai are acolo câteva terenuri agricole pe care ar putea să le vândă.

”Aici mai are doar câteva terenuri agricole. În ceea ce mă privește, sunt neam cu Ion Columbeanu, am fost apropiați, am păstrat legătura, așa că voi participa și eu la slujba de înmormântare”, spunea primarul din Căpreni atunci când a murit Ion Columbeanu, potrivit impact.ro.