Ce avere are, de fapt, Gheorghe Dincă. Anchetatorii s-au crucit. Câți lei avea „monstrul” din Caracal ascunși în casă

Publicat: 22/01/2020 | 10:46

Apar informații șocante despre Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal se pare că avea o avere colosală și chiar inexplicabilă pentru un biet pensionar. În locuința bărbatului care susține că le-a răpit și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu s-au găsit mai multe bunuri care se ridică la o valoare de câteva mii de euro, o sumă de bani, iar în curtea criminalului din Caracal au fost găsite mai mult autoturisme. 

Gheorghe Dincă figura ca și pensionar, însă ceea ce au descoperit anchetatorii în casa lui din Caracal arată că nu o ducea tocmai rău. Mai exact, potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, în curtea lui Gheorghe Dincă au fost găsite 4 autoturisme a căror valoare se ridică la 5000 de euro, o cantitate mare de materiale feroase, circa 40 de tone, evaluată la preţul de 25.000 de lei, echivalentul a nu mai puțin de 5.230 euro.

Și, după cum v-am spus, pentru un pensionar, lui Gheorghe Dincă nu îi mergea rău deloc. Astfel, în rechizitoriu au mai fost trecute următoarele:

  • Un teren arabil intraviral cu o suprafaţă de 1.184 metri pătraţi, pe care Gheorghe Dincă l-a dobândit împreună cu Elena Dincă. Acesta are valoarea estimată la 17.760 de euro.
  • Un teren intravilan – categoria de folosinţă „curţi şi construcţii”, compus din 3.076 metri pătraţi, dobândit de Dincă împreună cu soţia sa, Elena. Valoarea terenului este de 53.800 de euro.
  • Un teren arabil intravilan, de 1.856 metri pătraţi, evaluat la preţul de 27.840 de euro.
  • Un teren de 463 metri pătraţi, dobândit cu Elena Dincă, ce are o valoare aproximativă de 6.945 euro.

De asemenea, anchetatorii au mai descoperit suma de 1775 de lei în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal.

Gheorghe Dincă a vrut să se sinucidă în arest

Au ieșit la iveală informații tulburătoare despre Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a vrut să-și pună capăt zilelor de patru ori, în penitenciar. Cu toate acestea, a fost întors din drum de fiecare dată.