Ce avere are Adelina Pestriţu? Vedeta a fost desemnată „Cel mai bun influencer din România”

Publicat: 09/12/2019 | 09:47

Adelina Pestriţu este o femeie împlinită pe toate planurile, vedeta a fost desemnată „Cel mai bun influencer din România” şi a primit trofeul în cadrul galei E! People’s Choice Awards 2019, care a avut loc în Statele Unite. Bruneta a dezvăluit care sunt cele mai valoroase lucruri pe care le deţine, din punct de vedere financiar.

Casa, mașina şi bijuteriile sunt cele mai valoaroase lucruri ale mele, din punct de vedere financiar. Iubesc viața mea profesională, și asta se vede și din exterior. Mă implic 100% în ceea ce fac, dar rolul de mamă mă face să vibrez la cote maxime. Zeny îmi șterge orice tristețe din suflet și de pe față„, a declarat Adelina Pestriţu pentru Viva.ro.

Adelina Pestrițu, în lacrimi după ce a fost premiată la People’s Choice Awards 2019

După mulți ani de muncă și critici dure, Adelina Pestrițu a primit unul dintre mult râvnitele trofee de când a renunțat la televiziune: Cel Mai Bun Influencer din România în cadrul galei E! People’s Choice Awards 2019. Ea a fost însoțită în Statele Unite de soțul său, Virgil Steblea. La scurt timp după ce s-au întors de la ceremonie în camera de hotel, superba româncă a fost copleșită de emoții și, cu ochii scăldați în lacrimi, ea a vorbit puțin despre seara pe care nu o va uita niciodată.

“Dragii mei, ziua de azi (n.r.: 10 noiembrie) a fost ceva uluitor! Nici nu am cum să vă descriu în cuvinte și… oricât aș vorbi, nu pot să descriu ceea ce s-a întâmplat astăzi (n.r.: ieri seară) acolo. Este incredibil, am avut parte de o experiență extraordinară! Nu mă așteptam să trăiesc asta vreodată în viață!

Sunt răcită în continuare, dar nu mă mai interesează, pentru că a fost ceva… uluitor! (…).”, a mărturisit Adelina Pestrițu într-o filmare făcută publică pe Instagram Stories înainte să izbucnească în plâns și să nu mai poată rosti niciun cuvânt. “De vină” au fost și nenumăratele mesaje primite de vedeta româncă de la fanii ei și nu numai. Pe imaginile în care plângea și nu a zis nimic, fosta prezentatoare de la Kanal D a scris următoarele gânduri: Pentru că vă citesc mesajele: «Ne-ai făcut să ne simțim mândri că suntem români», «Am plâns când te-am văzut pe Red Carpet»… s.a.m.d../ Vă mulțumesc! N-am cuvinte….