Triunghi amoros între fosta Miss Playboy, frumușelul de la Exatlon și…

Publicat: 20/06/2021 | 23:43

Oana Ioniță, fostul „iepuraș Playboy”, despre care s-a speculat, de-a lungul timpului, că ar fi cucerit mai mulți bărbați potenți financiar – precum Nuțu Cămătaru, Lucian Becali, Nicola („ex”-ul Ginei Pistol) și vreo doi politicieni – ar intenționa acum să se așeze la casa ei. Dar, de data aceasta, ar fi ales nu un bogătaș, ci un băiat simplu, tinerel, dar foarte frumușel. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile poveștii.

Astfel, Ioana Antoaneta Ioniță, pe numele complet, care ar fi experimentat, de-a lungul carierei, de la poze sexy, la roluri în telenovele și până la dedesubturi politice, acum ar avea o relație serioasă cu Alex Nedelcu, de profesie artist, care s-a remarcat la Exatlon România, acum câteva ediții.

(CITEȘTE ȘI: OANA IONIȚĂ A ÎNCERCAT SĂ-ȘI ȚINĂ ASCUNSĂ RELAȚIA)

Nedelcu, un adevărat donjuan?!

Experimentata Oana ar fi făcut tot posibilul ca Alex să fie doar al ei, așadar i l-ar fi „smuls” din brațe unei alte vedete feminine, actrița și dansatoarea Maria Magdalena Chihaia, celebră pentru numărul ei de la iUmor, în care făcea pe „călugăriță sexy”.

Oana, Alex și Maria Magdalena

„Ajunsă la vârstă maturității, Oana Ioniță s-a îndrăgostit de Alex Nedelcu, cunoscut în anumite cercuri ca «un mic gigolo». Despre Alex Nedelcu se spune, în lumea televiziunii, că, înaintea Oanei, a avut o relație pasională și secretă cu actrița Maria Magdalena Chihaia. Nedelcu a stârnit-o însă pe Oana Ioniță, care a făcut tot posibilul să îl facă pe bărbat să fie numai al ei.

Problema ar mai fi că Alex ar cam avea lipici și la alte femei mai în vârstă și căsătorite”, ne-au dezvăluit sursele noastre.

Frumușică și ea, dar nu atât de sexy, și – posibil – nu la fel de înstărită ca Oana, Maria Magdalena ar fi renunțat atunci la „comoara cu pătrățele” nu fără câteva lacrimi și leșinuri, mai spun sursele noastre. Dar tot răul spre bine, căci, la scurt timp, ea s-ar fi cuplat cu un domn foarte iubitor, pe nume Marcel.

Cine este Oana Ioniță?

Oana Ioniță s-a remarcat ca manechin, prin anii 2000. În 2004 a apărut în revista Playboy iar ulterior în roluri mici în telenovelele postului Acasă TV. Oana Ioniță are același nume cu prima bebelușă de la Cronica Cârcotașilor.

(NU RATA: GIANI KIRIȚĂ A RĂBUFNIT IAR LA EXATLON! CE I-A SPUS UNUI CONCURENT DIN ECHIPA RĂZBOINICILOR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.