VIDEO. Ce au făcut Vulpița și Viorel la Mia Musica, alături de Tzancă Uraganul. Oamenii nu și-au luat privirea de la ei

Publicat: 05/03/2020 | 09:50

A trecut mai bine de o lună de când Vulpița și Viorel au devenit vedetele de la Acces Direct. Cei doi soți din Vaslui sunt cum nu se poate mai fericiți, mai ales ținând cont de faptul că sunt mai tot timpul în lumina reflectoarelor, fix ceea ce și-au dorit mereu. Bine, mai mult Vulpița, căci ei îi place tare mult să fie în centrul atenției, pe când Viorel este așa, de umplutură. 

Și, pentru că toate vedetele care se respectă merg în cluburi de fițe, așa au făcut și Vulpița și Viorel. Au pus pe ei hainele cel mai bune, desigur, luate de echipa Acces Direct și au plecat la Mia Musica.

@veronica_vulpita_oficial##veronica ##accesdirect ##viorel ##vulpita ##veronicavulpita ##viral♬ sunet original – veronica_vulpita_oficial

Acolo, a început show-ul, căci Tzancă Uraganul a fost cel care a întreținut atmosfera și i-a făcut pe oameni să se simtă bine. Cu toate acestea, momentul în care cei doi soți din Vaslui au urcat pe scenă a fost punctul culminant al serii. Vulpița a început să se dezlănțuie pe ritmuri de manea, în timp ce Viorel dansa și el și de bucura din plin de moment.

Toată lumea s-a oprit și s-a uitat la Vulpița și la Viorel, mai ales ținând cont de faptul că stilul acestora de a dansa a fost unul cum rar îți este dat să vezi. Mișcări lascive, combinate cu tot felul de scheme din partea lui Viorel…ce să mai, un adevărat spectacol pentru toți cei prezenți în clubul de lux din Capitală. Pentru seara cea mare, Vulpița a ales o rochie de culoare roșu închis cu paiete și o pereche de sandale roșii, iar Viorel s-a asortat și el cu soția lui, căci culoarea sacoului era la fel ca rochia Vulpiței.

Fanii celor doi de pe Tik Tok s-au bucurat de minune când Vulpița a postat mai multe clipuri video cu ea și Viorel, în timp ce se distrau de mama focului la Mia Musica.