Ce au făcut concurenții lui Horia Brenciu pentru voturile de la Vocea României de pe PRO TV! Între ei, fata lui Adi Minune VIDEO

Publicat: 11/12/2019 | 09:54

Horia Brenciu s-a întâlnit, chiar de dimineața, cu concurenții lui de la Vocea României, emisiune difuzată pe PRO TV, Elena Bozian, Eduard Nicolae, Adriana Simionescu, dar și Julie Mayaya, alături de care s-a fotografiat, apoi a urcat totul pe Instagram. Cu un mesaj. Iar postarea a primit numeroase aprecieri de la fanii lui Brenciu, dar și al vedetelor de lângă el.

Vocea României se difuzează vinerea, de la 20:30, dar înainte de ediția din această săptămână, antrenorul Horia Brenciu a dorit să le arate fanilor săi de pe Instagram cum și-a început ziua. Astfel, s-a fotografiat alături de cei pe care îi îndrumă, printre care și fiica lui Adi Minune. Cântărețul s-a filmat împreună cu Elena Bozian, Eduard Nicolae, Adriana Simionescu, dar și Julie Mayaya, într-o ipostază cu totul inedită. Aceștia și-au reunit vocile pentru un scurt moment muzical, sigur, tema fiind colindul: „Bună dimineața la Moș Ajun!”.

Postarea lui Horia Brenciu a venit însoțită și de întrebarea „Binevenit un colind de sărbători, nu-i așa?”, adresată fanilor de pe Instagram. Care au răspuns prompt.