Ce au descoperit rudele unui bătrân decedat pe corpul acestuia! A fost luat cu sicriul din biserică și dus la morgă

Publicat: 10/12/2020 | 19:46

Un caz bizar a avut la Caracal, unde un bătrân în vârstă de 77 de ani, care a murit la spital și era pregătit pentru înmormântare, a fost luat cu tot cu sicriu din biserică şi dus la Morgă. Rudele bărbatului au observat zgârieturi pe corpul acestuia.

Bărbatul a murit în data de 7 decembrie, la spitalul din oraș, unde medicii au emis un certificat constatator al decesului. Conform documentului, omul suferea de mai multe afecțiuni și făcuse și un accident vascular. Trupul bărbatului a fost luat de familie și dus acasă, unde a fost pregătită înmormântarea, care urma să aibă loc pe data de 9 decembrie.

Au descoperit că avea zgârieturi

În ziua înmormântării, rudele bătrânului au descoperit ceva ciudat. În timp ce se aflau la biserică, apropiații bărbatului au început să se ia la ceartă și au cerut intervenția de urgență a Poliției. Motivul: un membru al familiei a văzut câteva zgârieturi pe corpul celui decedat.

Astfel, Poliția Caracal a fost sesizată cu privire la faptul că bărbatul decedat ar fi avut o moarte violentă. În urma celor întâmplate,  cadavrul a fost luat din biserică cu tot cu sicriu și dus la morgă, pentru a se face necropsia. Potrivit Mediafax, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.