Ce au decis procurorii în cazul faimoasei bătăi din parcare. Jador, Mario Fresh și Alexia Eram, puși să…

Publicat: 16/06/2020 | 00:07

Procurorii care anchetează bătaia de pe litoral în care au fost implicați Jador și Mario Fresh au luat o decizie uluitoare. Victimele și martorii terifiantelor scene care s-au derulat în parcarea din Constanța vor fi chemați din nou la audieri. Atât artiștii, cât și fiica Andreei Esca vor fi puși să dea, din nou, cu subsemnatul la Poliție. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare, de ultimă oră, legate de mega-scandalul de pe litoral în care au fost implicați doi dintre cei mai în vogă artiști. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE SINGURELE FILMĂRI CU BĂTAIA DIN PARCARE DINTRE JADOR + MARIO FRESH ȘI AGRESORII LOR!)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, anchetatorii au decis reaudierea martorilor, dar și a victimelor. Așa că, în zilele următoare, Jador, Mario Fresh, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, dar și restul celor care au asistat sau au fost implicați în vreun fel în scandalul de pe litoral vor da, din nou, explicații în fața oamenilor legii.

Conform unor surse judiciare, anchetatorii ar fi luat în considerare că Mario Fresh și Jador ar fi ascuns anumite lucruri care ar duce la identificarea agresorilor, dar și a anumitor circumstanțe ce au dus la escaladarea conflictului dintre cele două părți.  La scurt timp după incident, au apărut mai multe informații potrivit cărora Jador s-ar cunoaște destul de bine cu cei care l-au agresat, în parcare, pe litoral. (NU RATA: CUM A AJUNS JADOR ÎN ANTURAJUL LUI MARIO FRESH. ACUM SUNT PRIETENI DE NEDESPĂRȚIT ȘI FAC MII DE EURO ÎMPREUNĂ)

Jador și Mario Fresh vor da, din nou, explicații în fața anchetatorilor

Jador ar fi provocat scandalul?!

Conform surselor noastre, Jador ar fi provocat, de fapt, întregul scandal. La finalul party-ului, atunci când toată lumea a dorit să plece acasă, Jador s-ar fi „sustras” de la plata notei. Cântărețul le-ar fi spus celor cu care a petrecut că trebuie să plătească pentru că ar fi avut onoarea să stea cu el și cu Mario Fresh la masă. Imediat ce a părăsit clubul, în parcare, după Jador a mers unul dintre petrecăreți, care l-ar fi luat la rost din acest motiv. (NU RATA: JADOR S-A DISTRAT CU FOSTA IUBITĂ LA MARE ȘI A FĂCUT CHIAR EL PUBLICE IMAGINILE ÎN CARE APAR ÎMPREUNĂ)

Jador ar fi avut contribuția lui la scandal

Mario Fresh, victimă colaterală

Deranjat de reproșuri, Jador ar fi lovit primul, după care a intervenit Mario Fresh, care, cu greu, a încercat să-l îndepărteze. De aici și până la o bătaie generală n-a mai fost decât un pas. Iar, ca în orice luptă, au existat și victime colaterale. De data aceasta, ghinionistul a fost Mario Fresh, care a încasat-o serios doar pentru că a încercat să-l ia la hotel pe Jador. Din câte se pare, și cu o seară înainte, Jador ar fi procedat în același mod: s-ar fi „eschivat” în momentul în care a venit nota de plată. (VEZI ȘI: ANDREEA ESCA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE FIICA EI, MARIO FRESH ȘI JADOR AU FOST IMPLICAȚI ÎN SCANDALUL VIOLENT DE LA MALUL MĂRII)

Reacția lui Jador

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm și noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere la ora 04.31
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere la ora 04.32

Scene violente!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a prezentat, în premieră, singurele imagini cu momentele violente în care au fost implicați Jador și Mario Fresh, în parcarea din Constanța.

În imagini se vede cum Mario Fresh încearcă să-l îndepărteze pe Jador, care părea extrem de agitat. Nici n-au făcut câțiva pași cei doi artiști, că au și fost ajunși de agresori. Care, pur și simplu s-au năpustit asupra lor. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere, începând cu ora 04.31, sunt de-a dreptul șocante. Mario Fresh și Jador au fost loviți cu bestialitate. În doar câteva clipe, printre taxiuri, s-a dus o luptă ”de gherilă”, iar panica și teama s-au instalat rapid. Fiica Andreei Esca a fost martora unor scene terifiante, mai ales că iubitul ei a fost călcat în picioare pentru că a încercat să-l ”extragă” pe Jador din scandal.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)