Ce au decis magistrații în cazul tatălui Cătălinei Ponor, acuzat de ultraj

Publicat: 03/05/2021 | 23:19

Începe procesul intentat lui Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al reputatei gimnaste Cătălina Ponor! Bărbatul este acuzat de ultraj, faptă pe care o contestă cu vehemență. De altfel, mai multe imagini luate la scurt după incidentul cu cei doi agenți îi vin în sprijin. Aflat sub control judiciar, Bărbăscu este decis să meargă până-n pânzele albe pentru a-și dovedi nevinovăția. CANCAN.RO are detaliile, pe care vi le prezintă, în exclusivitate.

Florin Bărbăscu se află, acum, sub control judiciar. Măsura i-a fost prelungită de către magistrații Judecătoriei Constanța. ”Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar, măsură pe care o menţine, urmând a fi verificată până la data de 26.06.2021”, se arată în soluția pe scurt dată de judecători. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLINA PONOR S-A LOGODIT CU BOGDAN JIANU, FOSTUL SOȚ AL JULIEI. ÎNTRE GIMNASTĂ ȘI IUBITUL EI ESTE O DIFERENȚĂ DE APROAPE 20 DE ANI)

Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, le explică agenților cum stă treaba cu sala de fitness

A început procesul în dosarul lui Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor

În ciuda faptului că tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a cerut ridicarea măsurii. ”Respinge cererea inculpatului de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar. Dispune modificarea măsurii controlului judiciar instituită faţă de inculpatul B F prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în sensul că înlocuieşte obligaţia de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Constanţa decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar, cu obligaţia de a nu depăşi limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar”, au dispus magistrații.

Acum, bărbatul este pregătit pentru adevăratul război: începe procesul în care este acuzat de ultraj! Bărbăscu susține și acum, așa cum a făcut-o de la începutul scandalului, că este nevinovat și că nu a atins pe vreunul dintre polițiștii care au venit să-i ceară socoteală în legătură cu unele reclamații privind sala de fitness pe care o deține. Iar dovezile par a fi în favoarea lui, după ce au fost ridicate imaginile de la camerele de luat vederi din zona unde s-a petrecut incidentul.

Spiritele s-au încins, iar Florin Bărbăscu avea să fie încătușat și dus la secție

De unde a pornit scandalul în care tatăl vitreg al lui Ponor a fost implicat

Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, ar fi refuzat să se legitimeze în fața a doi polițiști, ba chiar i-ar fi lovit! Asta s-a spus la cald, după incident. Dar aveau să iasă la iveală imaginile de pe camerele de supraveghere. Iar acestea aveau să demonteze toate acuzațiile care i se aduc bărbatului.

Totul a pornit de la faptul că el este administrator al unei săli de fitness, care își desfășoară activitatea la parterul unui bloc. Deranjați de faptul că unii clienți ai sălii de fitness blochează parcarea cu mașinile lor, unii locatari au solicitat intervenția polițiștilor. Deși s-a spus că Florin Bărbăscu a lovit oamenii legii, imaginile video dovedesc fix contrariul. În acestea se vede cum tatăl vitreg al Cătălinei Ponor prezintă, de pe telefonul mobil, un contract de proprietate al spațiului și cartea de identitate. Polițiștii n-au fost însă mulțumiți și i-au cerut actele în original. (NU RATA: CĂTĂLINA PONOR, NOMINALIZATĂ PENTRU CEA MAI BUNĂ SPORTIVĂ A ANULUI)

A avut loc, atunci, un schimb de replici între cei trei, după care Florin Bărbăscu a vrut să intre în sala de fitness. A fost prins de umăr dintre unul din agenți, iar câteva clipe mai târziu, celălalt a încercat să-l încătușeze. Atunci, tatăl vitreg al gimnastei s-a refugiat în sală. Ulterior, polițiștii au așteptat în afara sălii să le vină în ajutor „mascații”, care l-au încătușat pe tatăl vitreg al Cătălinei Ponor. Acum, s-a ajuns în instanță, Florin Bărbăscu urmând să fie judecat pentru ultraj.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.