Ce au ajuns să facă vedetele în plină epidemie de coronavirus! Cătălin Cazacu, Oana Roman și Cătălin Botezatu își vând hainele online

Publicat: 15/04/2020 | 19:38

Se pare că vremurile excepționale cer măsuri excepționale, iar în plină epidemie de coronavirus vedetele își vând hainele online. Unele dintre numele sonore din showbiz-ul românesc și-au pus hainele la licitație în mediul virtual.

Cătălin Botezatu, Oana Roman și Cătălin Cazacu sunt câteva dintre vedetele din România care au decis să își vândă hainele. Aceștia o vor face prin intermediul unei platforme online de marketplace, unde utilizatorii pot achiziționa în sistem de licitație lucruri ce aparțin vedetelor lor preferate.  (CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA SE DEZBRACĂ PENTRU FANI ÎN TIMPUL PANDEMIEI. IMAGINILE CARE AU DEVENIT VIRALE)

Procesul este simplu, vedetele își pot vinde hainele și accesoriile online, iar cei care vor să adopte stilul lor, le pot cumpără. Pe platformă se vor găsi haine unicat și branduri de lux la prețuri accesibile, iar utilizatori pot licita pentru fiecare produs. Cei interesați se pot bucura de shoppingul online și pot alege dintr-o diversitate de stiluri, brand-uri, mărimi și prețuri.

Printre vedetele care au ales deja să se alăture proiectului se numără Cătălin Botezatu, Oana Roman, Cătălin Cazacu, Diana Bart și mulți alții. (VEZI ȘI: GINA PISTOL, INDICII CĂ NU MAI ARE RĂBDARE! VREA SĂ FIE CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE SMILEY! ”ZI CEVA! ZI, MĂ, CEVA!”)

Fondatoarea platformei este o tânără antreprenoare din Craiova, care își propune să reinventeze shoppingul online prin conectarea utilizatorilor cu vedetele preferate. Noua platformă se va lansa pe data de 17 aprilie și este disponibilă pentru toți cei interesați.