Ce ar face Lavinia Pîrva, dacă ar lua o palmă de la Ștefan Bănică. Vedeta, declarații sincere despre violența în cuplu: „Îmi vine să râd”

Publicat: 14/02/2020 | 15:45

Subiectul legat de bătaia pe care a încasat-o Daniela Crudu din paretea iubitului său croat, Seco Dubravko, a generat controverse în showbiz. Mai multe vedete au început să dezbată problema, iar unele dintre ele au fost întrebate în mediul online cum ar reacționa dacă ar primi o palmă din partea partenerului de viață. 

Printre vedetele care au dezbătut subiectul legat de violența domestică se numără și Lavinia Pîrva. Artista a fost întrebată, acum ceva timp, cum ar reacționa dacă ar primi o palmă din partea lui Ștefan Bănică.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Lavinia Pîrva a vorbit extrem de frumos despre relația pe care o are cu artistul și a mărturisit, printre altele, că relația din prezent este cea mai matură și mai serioasă din toate câte a avut. Mai mult, Lavinia Pîrva le-a satisfăcut curiozitatea fanilor, spunând că Ștefan Bănică nu este genul de bărbat violent și niciodată nu s-ar întâmpla asta, în căsnicia lor.

„Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan” a spus Lavinia Pîrva. Și, pentru că tot s-a spus că Ștefan Bănică ar fi un bărbat agresiv, Lavinia Pîrva a pus capăt tuturor speculațiilor legate de acest subiect și a mărturisit că așa ceva nu este adevărat.

„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )” a mai completat soția lui Ștefan Bănică.