Ce afaceri a ajuns să aibă Serghei Mizil în 2020. Pe vremea lui Ceaușescu era bișnițar și câștiga o mulțime de bani

Publicat: 06/04/2020 | 10:09

Serghei Mizil este o prezență constantă în emisiunile de divertisment, acolo unde, de fiecare dată, reușește să facă show. Nonconfomist și pus, tot timpul, pe glume, bărbatul are foarte mulți fani în România, iar mulți îl văd ca pe un exemplu demn de urmat, în special datorită faptului că are o situație financiară de invidiat și nu are deloc grija zilei de mâine.

VEZI AICI: SERGHEI MIZIL L-A DAT ÎN PRIMIRE PE MARIAN VANGHELIE LA UN MIC ȘI UN ȚAP DE BERE

Serghei Mizil a început să facă bani încă dinainte de Revoluție. Pe vremea lui Ceaușescu, bărbatul pleca în străinătate de unde revenea cu lucruri de care românii erau, pur și simplu, înnebuniți. Astfel, aparatele video, casetele sau gecile de blugi erau vândute în țară, iar de pe urma tranzacțiilor, Serghei Mizil câștiga sume frumoase. De altfel, “meseria” de bișnițar l-a ajutat să câștige o mulțime de bani în perioada respectivă.

Mama era împotriva mea. Ceilalţi fraţi erau premianţi, normal că ţinea mai mult cu ăia. Cu mama n-am avut o legătură, mă măscărea tot timpul. Făcea numai spume. Venea toata lumea la poartă să spună ca sunt o pată pe societate”. Eu zic că semăn cu ea. La mama săraca a fost o chestie foarte nasoală. A murit chiar în noaptea de Revelion la ora 12. Vrei nu vrei e ora 12, a  murit mama, mă gândesc”, declara Serghei Mizil în urmă cu mai mult timp.

VEZI AICI: SERGHEI MIZIL, FILMAT ÎNTR-O IPOSTAZĂ RUȘINOASĂ! ȘI-A DAT PANTALONII JOS ȘI…

Pe vremea lui Ceaușescu era bișnițar, acum este un om respectat. Ce afaceri conduce Serghei Mizil în 2020

Serghei Mizil s-a transformat, însă, odată cu trecerea anilor, într-un adevărat om de afaceri. S-a făcut cunoscut în mediul de business ca fiind unul dintre acționarii restaurantului “La Cena”, un local de lux, cu specific Italian, situat în Capitală.

CITEȘTE ȘI: MARIAN VANGHELIE A SPART O AVERE PE O ROABĂ DE ARMAND DE BRIGNAC LA ZIUA SOȚIEI!

De asemenea, Serghei Mizil a mai fost proprietarul localului ”La doi vagabonzi”, aflat pe bulevardul Tomis din Constanța. În prezent, este un personaj foarte activ pe piața imobiliară, în urmă cu ceva timp construind un imobil de lux în zona de nord a Capitalei, în care a investit 700.000 de euro. Din fericire, banii i-a recuperat rapid, apartamentele fiind la mare căutare.

Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi. Nu mai vor oamenii să muncească. Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Mai sunt câteva de lux, cu terasă. Am încredere în business-ul ăsta și merg mai departe” a declarat, recent, Serghei Mizil.

Serghei Mizil, la terasă, alături de amicii săi