Ce a spus Andra despre fiica ei, Eva Măruță, cu părere de rău: “Îmi doresc ca fata mea…”

Publicat: 08/03/2020 | 10:29

Andra are o relație extraordinară cu fiul și fiica sa, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în vlogurile micuței Eva Măruță. În timp ce filma pentru sezonul 10 de la “Românii au talent”, îndrăgita cântăreață a făcut o mărturisire despre fetița ei cu părere de rău.

Citește și: Sămânță de scandal la Pro TV! Cum a ironizat-o Florin Călinescu pe Andra Măruță: “Te trezeai noaptea și…”

Andra, mărturisiri cu o tristețe în glas despre fiica ei, Eva Măruță

Aflată în juriul emisiunii de talente de la Pro TV, Andra a făcut o mărturisire neașteptată despre fiica ei, după ce o adolescentă din Craiova a performat pe celebra scenă. La 10 ani, Alexandra Sbenghea a uimit juriul, prezentatorii, dar și publicul de la “Românii au talent” cu mișcările ei de dans. La finalul momentului, în timp ce toată sala aplauda, Smiley a spus: “Excepțional, exepțional”.

Citește și: Scandal în mașina lui Cătălin Măruță! David și Eva i-au cerut să-l sune pe Selly la 7 dimineața de ziua lui! Cine a răspuns la telefonul vloggerului

Când a luat cuvântul, Andra i-a dezvăluit Alexandrei Sbenghea că o admiră atât de mult pentru ceea ce face la doar 10 ani, încât își dorește ca fetița sa de patru ani și aproape opt luni să semene cu ea… să fie muncitoare, a subliniat artista.

“Tot am încercat să îți găsesc un defect și nu am găsit. Deci, fata mea îmi doresc să fie exact ca tine așa: muncitoare!”, a declarat Andra după numărul micuței dansatoare.

Talentata cântăreață și fiica ei au lansat la finalul anului trecut primul cântec de Crăciun, care are un videoclip extrem de emoționant; Eva Măruță s-a descurcat de minune la studioul de înregistrări, dar și pe platourile de filmare.

După ce a vorbit despre fetița sa care îi moștenește dragostea pentru muzică, Andra l-a provocat pe Andi Moisescu să spună câteva cuvinte despre prestația minunată a elevei de 10 ani. “Alexandra, uite, vreau să văd dacă Andi a găsit vreun defect”, a mai spus soția lui Cătălin Măruță.

“Nu… de unde? Cum să găsesc așa ceva?! Și realitatea este că, în continuare, copiii nu contenesc să mă surprindă. Nu știu ce te motivează, dar ești extraordinară”, a afirmat Andi Moisescu.

“Mulțumesc”, a spus concurenta îndrăgitei emisiuni de la Pro TV.

Citește și: Eva Măruță îl imită perfect pe Dorian Popa! Cătălin Măruță a filmat scenele, iar imaginile au devenit virale

Florin Călinescu a făcut o glumă cu talentata concurentă înscrisă la show-ul de la Pro TV: “Un defect am văzut… uite, cracul de la pantaloni, ăla drept e mai puțin lăsat decât ăla din stânga. Dar, cred că ăsta este… e o șmecherie. De la ani ai început?”.

“Păi, de la 3 ani știam să fac sfoara și mâncam în sfoară. Stăteam în sfoară și mâncam”, a povestit Alexandra Sbenghea în fața juraților de la “Românii au talent”.

“Eu mai mult în ghem. Probabil și la școală înveți bine… Ai numai 10? Băi, frate!”, a mai afirmat Florin Călinescu.

“E foarte interesant pentru mine că numărul tău pune așa, pe o linie, foarte mulți de zece. La școală iei numai 10, suntem în sezonul 10, numărul de azi, din punctul meu de vedere, a fost de un 10 perfect”, a mărturisit Mihai Petre.

“Te așteptăm în etapa următoare”, i-a mai spus Andra, care era încă emoționată de numărul micuței din Craiova.

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 11 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).