Ce a răspuns Emily Burghelea, atunci când i s-a spus că scandalul de la Acces Direct e din cauza lipsei de subiecte

Publicat: 18/06/2020 | 09:14

Scandalul de la Acces Direct a împărțit țara în două: cei care o susțin pe Mirela Vaida, care spune că Emily Burghelea a fost concediată după ce i-a chemat la ea acasă pe Vulpița și Viorel, la o petrecere și cei care o susțin pe fosta asistentă de la Antena 1 și dau crezare spuselor ei. 

De când Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct, iar echipa emisiunii susține că aceasta a fost dată afară, internauții a început să-și pună tot felul de întrebări, pentru a ajunge, într-un fel sau altul, la adevăr.

Pe contul său de Instagram, după ce a postat o fotografie cu ea, fosta asistentă de la Acces Direct a primit un mesaj interesant din partea unei tinere. Aceasta i-a scris că tot ceea ce se întâmplă la Antena 1 este, de fapt, din lipsă de subiecte. Emily i-a răspuns imediat și a ținut să o contrazică!

NU RATA – EMILY BURGHELEA, ACUZE DURE LA ADRESA ACCES DIRECT, DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ I-A CHEMAT PE VULPIȚA ȘI VIOREL LA O PETRECERE: „NU VOIAM CAMERAMANI”

„Eu nu cred! E la mișto, nu mai aveați subiecte” i-a scris internauta, lui Emily Burghelea. Fosta asistentă de la Acces Direct i-a dat replica imediat: „Nu, nu este la mișto”, i-a răspuns aceasta.

Vulpița este, într-adevăr, bătută de Viorel

În scandalul momentului de la Antena 1 a intervenit o vloggeriță care susține varianta asistentei Emily Burghelea, cea în care Vulpița ar fi fost agresată de Viorel. Mai mult, martorul-cheie povestește că a văzut cu ochii săi vânătăile de pe brațele Veronicăi Stegaru, dar și din jurul ochilor. Este vorba despre Andra Constantin, cea care susține că Vulpița a sunat-o disperată să-i spună că este agresată de Viorel.

„Acum o lună am cunoscut-o pe Veronica la magazinul Soniei Trifan, unde am machiat-o. Am avut ocazia să o întâlnesc de două ori. Vineri, 12 iunie, am primit un telefon de la Veronica plângând că este agresată. Mie nu mi-a venit să cred că ei oricum se ceartă non-stop. Și-a apropiat telefonul și mi-a arătat: «Uite, se vede?». I-am zis că se vede că e puțin umflată. Mi-a arătat mâna și piciorul drept. Nu mi se pare normal.

CITEȘTE ȘI – ACCES DIRECT: EMILY BURGHELEA, ULTIMATUM PENTRU FOSTUL COLEG RADU ROTARU, PE CARE ÎL ÎNDEAMNĂ SĂ SPUNĂ ADEVĂRUL DESPRE BĂTĂILE ÎNCASATE DE VULPIȚĂ: „O SĂ TE DUCI ÎN CAP”

Am rugat-o să tacă pentru că nu știi la nervi cum reacționează omul și unde lovește. Le-am spus jurnaliștilor printr-un mesaj că știm tot și că nu e normal ce se întâmplă. Le-au luat telefoanele. Telefoanele soților Stegaru sunt la jurnaliști și umblă în ele. Le-au închis conturile sau ne-au blocat pe noi. Nu e OK” a spus Andra, în vlogul său.