Ce a putut să-i spună Pavel Bartoș unei bulgăroaice minore de 14 ani în culisele Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 24/03/2020 | 11:03

Puţini dintre telespectatori au auzit ce a putut să-i spună Pavel Bartoș unei bulgăroaice minore de 14 ani în culisele “Românii au talent”. Prietena concurentei i-a răspuns prezentatorului de la Pro TV, iar Smiley a fost martor la întreaga scenă.

Citeşte şi: Mihai Bendeac desființează Românii au Talent: “E un c***t regizat”. Ce detaliu a observat starul Antena 1 la show-ul de la Pro TV

Pavel Bartoș, mărturisire haioasă pentru o concurentă din Bulgaria, înscrisă la “Românii au talent”

Jasi, o artistă de 14 ani şi Cveti, în vârstă de 18 ani, au făcut un show unic pe scena emisiunii de la “Românii au talent”. Cele două bulgăroaice au realizat o reprezentaţie periculoasă la bare. Adrenalina a depăşit cotele maxime la unele dintre scheme, mai ales că Jasi şi Cveti sunt printre cele mai bune din lume în ceea ce fac.

Nu rata: Surpriză! Smiley a dezvăluit ce se întâmplă cu filmările emisiunii Românii Au Talent în timpul crizei provocată de coronavirus

După ce i-au cucerit pe cei patru juraţi, cele două artiste au mers în culise, unde Smiley şi Pavel Bartoş le-au dăruit tradiţionalele îmbrăţişări.

“Bună ziua!”, le-a spus Smiley, iar una dintre concurente i-a răspuns cu aceeaşi formulă: “Bună ziua”. Cum învăţase salutul de la prietenul lui, Pavel Bartoş, şi a vrut să se asigure că l-a învăţat bine… cântăreţul le-a întrebat pe cele două tinere: “Ce înseamnă?”.

“Bună ziua! Să aveţi o zi bună!”, i-a răspuns Cveti, care, ulterior, a mărturisit: “A fost unic în România! Nu avem cuvinte”.

“Mie îmi spui?!”, a afirmat retoric Pavel Bartoş.

“A fost uimitor şi nu mai avem cuvinte”, a repetat tânăra de 18 ani, vizibil emoţionată, la câteva minute bune după ce a coborât de pe scena emisiunii de la Pro TV.

Înainte să se încheie interviul din culise cu cele două bulgăroaice talentate, Pavel Bartoş a spus: “Ardei mare!”. În timp ce a rostit această afirmaţie, care pare o urare… el s-a uitat la Jasi, adolescenta de 14 ani. Aceasta l-a salutat printr-o plecăciune şi la fel a procedat şi Cveti, însă aceasta a răspuns astfel: “Ardeiul mare!”.

Fără să ceară explicaţii despre aceste replici, Smiley le-a spus celor două artiste: “Ne vedem data viitoare”. Puteţi vedea AICI momentul impresionant creat de Jasi şi Cveti.

Află şi: Surpriză! Cine e de fapt Sara Ardeleanu, fetița adoptată” de Adrian Enache, care a luat Golden Buzz de la Mihai Petre la Românii au Talent de la Pro TV

Din păcate, ediţiile live ale emisiunii “Românii au talent” ar putea fi anulate din cauza pandemiei de coronavirus.