Ce a putut să facă un elev din Craiova cu o Dacie veche de 45 de ani! Cât cere acum pe ea

Publicat: 12/06/2020 | 08:11

Ce a putut să facă un elev de 18 ani din Craiova cu o Dacie veche de mai bine de 45 de ani este, absolut, o minune! A restaurant-o, a îmbunătățit-o, a pus pe ea tot ce se poate, este complet digitalizată. După toate astea, a scos-o la vânzare. Cât cere pe mașină?

CITEȘTE ȘI: TEIA SPONTE, MÂNA DREAPTĂ A LUI GIGI BECALI, A FOST DEPISTAT POZITIV CU VIRUSUL COVID-19

Elevul de doar 18 ani care a reușit minunea are nevoie de bani pentru a merge la facultate. Așa că a primit mașina Dacia 1300 veche de 45 de ani pe care bunicii i-au dat-o și pe care el a început s-o transforme, pas cu pas. După cinci ani în care tot a umblat la vehicul, acum mașina uimește pe toată lumea!

VEZI AICI INTERVIUL

Se deschide prin comandă vocală sau de pe telefon, are buton de pornire și interior cu display. A ridicat, astfel, prețul autoturismului care inițial putea fi numit un hârb. 6.000 de euro vrea pe bijuteria lui tânărul. Are nevoie de bani ca de aer.

Ce a făcut un elev din Craiova cu o Dacie. Acum cere 6.000 de euro pe ea

Tânărul din Craiova este pe cale să ajungă la o facultate din Anglia. Pasiunea pentru automatică l-a salvat de proba eliminatorie la acea facultate pe care vrea să o frecventeze din toamnă. Dar plecarea îl va oblige să vândă mașina la care a lucrat vreme de cinci ani. 6.000 de euro pre ape ea, deși cu greu se desparte de mașina pe care, practice, singur și-a construit-o.

NU RATA: CE MAȘINĂ DE LUX CONDUCE ANDRA MĂRUȚĂ. JURATA DE LA ROMÂNII AU TALENT ARE O ADEVĂRATĂ BIJUTERIE ÎN GARAJ

După cum spuneam, Dacia 1300 veche de 45 de ani esre complet digitalizată, astfel că are șanse mari s-o vândă. Elevul a fost căutat deja de pasionaţii de maşini din Germania, dar el speră să fie cumpărată de cineva din România, pentru ca autoturismul la care a muncit să rămână în țară.