Ce a profețit faimosul Nostradamus pentru 2020: Vor fi cutremure devastatoare, o ”putere” din Est va provoca un mare război + Marea Britanie va avea un alt rege

Publicat: 31/12/2019 | 20:41

Pe numele său real Michel de Nostredame, Nostradamus este un adevărat punct de reper atunci când se vorbește despre profeții apocaliptice și despre interpretarea lor. De-a lungul timpului, previziunile lui Nostradamus – medic, farmacist și cabalist francez – au iscat controverse aprinse. Adversarii lui Nostradamus rămân la părerea că nu este vorba decât despre niște simple ”coincidențe”, iar legenda fabuloasă a acestei personalități nu ar fi altceva decât o fantasmagorie. De cealaltă parte a ”baricadei”, adepții lui Nostradamus consideră că tot ceea ce a scris acesta reprezintă dovada evidentă a unei… puteri supranaturale. Discuțiile pro sau contra sunt nesfârșite, chiar dacă se spune și că măcar unele dintre proorocirile sale s-ar fi împlinit deja – vezi, de pildă, incendiul care a mistuit Londra în 1666 sau nașterea și ascensiunea lui Hitler. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă alte profeții tulburătoare făcute de celebrul Nostradamus, cu referire directă la anul 2020. (CITEȘTE ȘI: NOSTRADAMUS, PROFEȚII PENTRU ZODII! ZODIILE CARE VOR AVEA PARTE DE CERTURI ȘI DESPĂRȚIRI)

În anul 1550,  Michel de Nostredame a scris primul său ”almanah cu informaţii astrologice şi previziuni pentru anul următor”. Cărticelele au devenit foarte populare în rândul populaţiei orăşeneşti, dar şi al fermierilor. Încetul cu încetul, Nostradamus se transforma într-un prezicător şi astrolog faimos, cu ”priză” la public.  Evident, a fost încurajat să scrie tot mai mult, iar până în 1554 numeroasele sale viziuni au fost incluse în cărţi.  Trebuie menționat și că Nostradamus visa la… o lucrare de mari dimensiuni şi plănuia să scrie 10 volume, cu 100 de previziuni pe o perioadă de 2000 de ani!

În anul 1555, Nostradamus a publicat celebra sa operă, renumită şi astăzi, ”Profeţiile”. Este vorba despre o colecţie impresionantă de previziuni pe termen foarte lung. Pentru a scăpa de persecuţiile religioase şi de eventualele acuze de vrăjitorie, Nostradamus a scris aceste profeţii sub forma unor catrene rimate într-un amestec de limbi, precum greacă, italiană, latină, provensală. (VEZI AICI: ANUNȚUL A FOST FĂCUT. CÂND VINE APOCALIPSA)

Nostradamus a scris aceste profeţii sub forma unor catrene rimate

Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2020

 – Cutremure distrugătoare

Cei care încearcă să interpreteze catrenele lui Nostradamus spun că acesta a prezis că SUA va fi lovită de un mare cutremur în anul 2020. Adepții înfocați ai lui Nostradamus afirmă chiar că acesta a localizat și perioada în care va avea loc respectivul curemur – între 18 iunie și 12 iulie. Cutremure devastatatoare ar putea avea loc și în Europa sau alte regiuni ale lumii. (NU RATA: PREVIZIUNILE CUTREMURĂTOARE ALE FAIMOASEI BABA VANGA PENTRU 2020. VA FI DEZASTRU!)

 – Criza economică va continua

  • Piețele financiare vor fi în cădere liberă și vor atinge nivelul de panică.
  • Sfârșitul crizei economice este departe.
  • SUA nu vor înregistra, timp de mai mulți ani, o creștere economică

 – Un alt rege va purta coroana Marii Britanii

 – Anul 2020 va fi unul al unor furtuni devastatoare

 – Oamenii vor putea să locuiască pe Lună

 – Nivelul oceanelor va crește

 – Un mare război va fi provocat de o ”putere din est”

 – Kim Jong-Un va fi detronat

Adepții lui Nostradamus spun că acesta a prezis cutremure distrugătoare pentru anul 2020

Ce a spus Nostradamus despre sfârșitul lumii

Când va avea loc Sfârșitul Lumii? Aceasta este o întrebare care a pus pe jar populația planetei încă din cele mai vechi timpuri. Oamenii au ajuns cu toții la un numitor comun, în pofida tuturor războaielor dintre ei – planeta pe care locuim nu este eternă, iar viața se va sfârși la un moment dat. Dar când?

Iată că a fost descoperită cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus. Au fost publicate informații noi referitoare la profețiile apocaliptice ale lui Nostradamus. Celebrul profet ar fi scris că lumea va dispărea… în anul 3797.

Bineînțeles, scepticii sunt de părere că este vorba doar de o interpretare absolut subiectivă a unuia/unora dintre catrene sale, însă adepții lui Nostradamus sunt de o cu totul altă părere și nu renunță la ea. Pentru ei, controversatul Nostradamus a prevăzut, în amănunt, o mare parte din istoria omenirii și au deplină încredere în toate previziunile sale, oricât ar fi acestea de controversate. (VEZI ȘI: CLARVĂZĂTOAREA MARIA GHIORGHIU PREZICE UN NOU CUTREMUR ÎNFIORĂTOR)

Scepticii sunt de părere că este vorba doar de o interpretare absolut subiectivă a unora dintre catrenele lui Nostradamus

Nostradamus, medic, cabalist și farmacist francez

Nostradamus – născut pe data de 14 decembrie 1503 și decedat pe data de 2 iulie 1566 – a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării amintite mai sus, Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un adevărat cult. În literatura tuturor timpurilor, lui Nostradamus i s-a acordat titlul de prevestitor al tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume. (VEZI AICI: SFÂRȘITUL LUMII ARE LOC ASTĂZI, LA ORA 23:22? PROFETUL CARE A PANICAT LUMEA CU PREVIZIUNEA LUI DESPRE LUNA SÂNGERIE)

Nostradamus a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate atât de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții. (NU RATA: MARIA GHIORGHIU A PREZIS MOARTEA LUI CORNEL GALEȘ! MESAJUL CUTREMURĂTOR: „UN GLAS CARE SPUNE CEVA TARE TRIST DESPRE O VEDETĂ TV”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)