Ce a primit Loredana Chivu de la Moș Crăciun! Cum a reacționat blonda când a văzut cadoul

Publicat: 25/12/2019 | 13:52

Loredana Chivu a așteaptat cu sufletul la gură sărbătorile de iarnă. Iar Moș Crăciun cu siguranță nu a dezamăgit-o. Pentru că a fost darnic cu ea și în acest an. Blondina a primit doar cadouri de firmă, de la Dior, Chanel și Gucci.

Super mulțumită de darurile cu care a fost surprinsă, Loredana Chivu s-a fotografiat alături de bradul de Crăcium, dar și de cadourile pe care le-a primit. Așa cum ne-a obișnuit, blondina a ales o ținută sexy, iar fanii au fost în extaz după ce au văzut poza.

”Nimic nu-mi umple mai mult sufeltul de bucurie!”

În fiecare an, Loredana Chivu își împodobește bradul alături de cei dragi. Blondina a ales pentru acest Crăciun niște globuri și alte ornamente cu totul și cu totul speciale.

Iar sub bradul încărcat și luminat, Loredana Chivu a pus doi Moș Crăciuni, un omuleț de zăpadă, o căsuță de poveste și câteva cutii de cadouri. Fanii au reacționat pe loc și i-au complimentat bradul de Crăciun. ❤️❤️ nu exista an sa nu imbodobesc bradul cu toata familia! Nimic nu mi umple mai mult sufletul de bucurie!❤️ #christmastree #joy #home #love #family #blessings”, a scris Loredana Chivu pe Facebook.