Ce a prevăzut Carmen Harra că se va întâmpla în România în Noul An! Predicțiile ei sunt îngrijorătoare

Publicat: 31/12/2019 | 20:44

Carmen Harra a avut sute de premoniții de-a lungul vieții  și a văzut câteva schimbări importante pentru Noul An, 2020! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă în exclusivitate predicțiile ei. Unele dintre profețiile sale sunt catalogate de unii dintre specialiști, dar și de mulți oameni simpli ca fiind îngrijorătoare. (Citește și: Carmen Harra șochează prin ultimele profeții: ”Omenirea se va muta pe o nouă planetă!” + ”Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii”)

Ce a prevăzut Carmen Harra că se va întâmpla în România în Noul An, 2020

Noul An vine cu multe schimbări impresionante, care se vor manifesta în toate colțurile mapamondului… deci, implicit și în România. Câteva dintre ele au fost anunțate de Carmen Harra. Celebra clarvăzătoare a prevestit că, începând cu 2020, cercetătorii vor reuși să găsească antidotul pentru diferite boli mortale și nu numai; cancerul, virusul HIV și diabetul, dar și scleroza multiplă sunt patru dintre maladiile la care omenirea va avea o rezolvare.

Mai mult, a spus îndrăgita vedetă, din 2020, vor fi clonați în mod normal copiii! Și asta pentru că familiile își doresc bebeluși perfecți, fără deficiențe și boli genetice, a explicat ea. Totuși… acest procedeu va declanșa numeroase controverse în lumea întreagă.

(Citește și: Carmen Harra vorbește despre “războiul nuclear” + despre liderii care vor conduce Lumea: “Trebuie să ne așteptăm la…”)

“Vom eradica boli precum cancerul și SIDA, scleroza multiplă și diabetul. Vor exista descoperiri uimitoare legate de ADN și progrese tehnologice uriașe în domeniul medical.

După 2020, vom începe să clonăm copii în mod curent. Familiile își vor dori bebeluși pe bază de proiect și copii perfecți, lipsiți de deficiențe și boli genetice. Acesta este începutul unei vieți mult mai lungi pe Pământ”, a dezvăluit Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”. (Citește și: Celebra Carmen Harra anunță “revoluția” medicinei: “Vindecarea corpului va fi instantanee!”)

Carmen Harra, despre procesul de întinerire

De câțiva ani buni se știe că profesorul Albert Ignatenko a elaborat un set de exerciţii speciale psihoenergosugestive, care permit să se acţioneze asupra timpului biologic. De altfel, în cadrul conferințelor sale, dar și în timpul seminariilor, el prezintă diferite metode de a trece peste ani, metode de întinerire. Vă vine să credeți sau nu, dar Albert Ignatenko are 76 de ani, însă… după cum puteți vedea în galeria foto, el nu pare deloc că are această vârstă. Ei bine, nu toți oamenii cred în puterea gândului, care este extrem de puternică și cred că toate minunile realizate de celebru cercetător rus sunt false. Totuși, Carmen Harra a afirmat că, tot din 2020, noi, oamenii, vom inversa procesul de îmbătrânire prin crearea de dispozitive antigravitaționale.

“Vom inversa procesul de îmbătrânire prin crearea de dispozitive antigravitaționale. Ca urmare, în următorii 500 de ani, durata de viață pe Pământ va crește de la 126 la 180 de ani, la 240 și 370 de ani. În timpul Dvapara Yuga vom trăi 1.000 de ani”, a mai spus celebra clarvăzătoare în volumul menționat mai sus. (Citește și: Carmen Harra, previziuni dezastruoase despre efectele încălzirii globale. Ce țări vor fi zdruncinate de cutremure majore)