Ce a pățit o tânără de 18 ani din Pitești în plină pandemie. Pentru a o scăpa de amendă, un polițist i-a cerut să…

Publicat: 07/04/2020 | 12:26

Se poate spune și că această criză a coronavirusului scoate la iveală și caractere deplorabile, iar o tânără de 18 ani din Pitești a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. În scenariu este implicat și un polițist, iar fata a povestit, detaliat, ce s-a întâmplat după ce omul legii i-a spus că o poate scuti de amendă.

Numai că totul vine cu un… cost, iar tânăra a povestit totul pentru Profit 24 TV, după ce, în prealabil sunase pentru a reclam un abuz grav al unui polițist. Întîmplarea halucinantă s-a petrecut duminică, 5 aprilie.

”Ieri ne-a oprit poliția, iar unul dintre polițiști mi-a spus că, dacă vreau să scap de amendă, să mă culc cu el. Să mă întâlnesc cu el și să mă culc cu el. Am plecat de acasă pe la 11.30, am fost să scoatem niște bani. Eram cu un cumnat și un văr”, începe tânăra de 18 ani să povesteaască.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI INCREDIBILE ÎN BACĂU! MAI MULȚI TINERI IAU LA BĂTAIE UN POLIȚIST, ÎN TIMP CE COLEGUL AGENTULUI VORBEȘTE LA TELEFON)

”A zis că nu ne mai dă amenzile dacă mă culc cu el”

Din cele povestite de tânără, ”prețul” pentru ca trei amenzi să dispară ca și cum nu ar fi fost însemna o ”plată în natură”, respectiv o partidă de amor cu polițistul.

”Erau doi polițiști, cu mașina poliției. Cel mai în vârstă i-a luat pe vărul meu și pe cumnat, iar celălalt a început să îmi facă avansuri, în spatele mașinii. Ca să scap de amendă, mi-a zis să mă culc el. De frică, i-am spus da și că o să mă întâlnesc cu el. M-a sunat pe număr privat, dar nu m-am dus. A zis că nu ne mai dă amenzile dacă mă culc cu el. În altă parte nu am sunat fiindcă mi-a fost frică, mai povestește tânăra.

Fata a mai spus că polițistul i-a cerut să se întâlnească amândoi chiar și în aceeași zi, iar tânăra spune că va lua legătura cui poliția și va declara totul. ”Nu m-am mai întâlnit niciodată cu el… Îl cunoștea pe fratele meu. Dacă mă mai sună, n-am să-i mai răspund”, a mai spus tânăra. Ea a pus la dispoziția postului de televiziune și înregistrări audio cu polițistul respectiv.

(VEZI ȘI AICI: TUPEU INCREDIBIL AL UNUI POLIȚIST! ERA FILMAT CHIAR DE TÂNĂRUL ȘOFER ÎN TIMP CE-ȘI BĂTEA JOC DE EL: ”DACĂ IAU CORONAVIRUS?” / ”ASTA E!” CE S-A ÎNTÂMPLAT APOI LE ÎNTRECE PE TOATE VIDEO)