Ce a pățit Loredana Groza după ”sesiunea” de postări pe Facebook! Nu doar băieții, ci și…

Publicat: 12/01/2020 | 21:41

Spectacol face Loredana Groza pe pagina de socializare, acolo unde își arată ”fizicul” impresionant, deși are 49 de ani. Puștoaicele sunt, clar, invidioase… Dar Lori are fanii ei, care nu ratează ocazia s-o aprecieze. Și chiar s-o curteze. Nu doar bărbații!

Dar și mesaje de care Loredana ar vrea să uite au apărut pe pagina ei. “Da, primesc multe mesaje… Culmea, primesc și de la fete, nu doar de la băieți. Unele sunt nostime, altele sar calul. Cele din privat. Chiar și cele de pe pagina sunt unele nepotrivite, pădurea are și uscături”, a spus Loredana. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA GROZA, IPOSTAZĂ DE INFARCT ÎN SALA DE FORȚĂ: ”PARCĂ AI FI O PUȘTOAICĂ DE 20 DE ANI”)

“Eu cred că o femeie, pe măsură ce se maturizează, începe să se descopere, să își depășească complexele, să capete acea putere pe care o avem în noi… Avem tendința să nu fim noi înșine, asta e important să ai curajul să fii tu și să nu îți fie teamă de ceea  ce spun alții, ce spune lumea. Trăim pentru lume, nu pentru noi”, a mai zis Loredana.

Loredana Groza bagă sală la ”greu”

Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, arată demențial. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ea a apelat, însă, multe voci susțin că vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. În legătură, însă, cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme bună, ea pune accent pe latura spirituală.