Ce a pățit Dumitru după ce a convins-o pe profesoara de matematică să facă amor cu el. Ce i-a cerut femeia l-a lăsat mască

Publicat: 07/12/2019 | 12:08

Dumitru s-a decis să ”agațe” o profesoară de 27 de ani, numai că desfășurarea ulterioară a evenimentelor l-a adus în ipostaza în care oamenii legii l-au sancționat drastic. Bărbatul – angajat la CRF Călători – i-a promis profesoarei că, în schimbul unor favoruri erotice, o va ajuta… la examenul de Titularizare.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, iar bărbatul din Vaslui i-a cerut ”prietenia online” profesoarei, după ce aceasta a anunțat că a făcut o pană și nu știe cum să se descurce. Dumitru s-a prezentat în așa fel încât să o impresioneze pe profesoara de 27 de ani. I-a spus acesteia că deţine funcţia de… ”analist programator de securitate în cadrul Serviciului de Informaţi Externe, lucru care este menţionat şi pe pagina sa de Facebook”, se menţionează în motivarea sentinţei.

Profesoara i-a mărturisit că este debutantă în învăţământ, iar Dumitru M. „a întrebat-o dacă nu o interesează un post de profesor la o unitate de  învăţământ din municipiul Iaşi, spunându-i acesteia că, în calitatea sa de angajat al S.I.E., are multe cunoştinţe, astfel că poate interveni pe lângă un inspector şcolar din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, pentru a-i facilita ocuparea unui post de profesor în municipiul Iaşi”, după cum se mai arată în motivarea instanței, conform informațiilor publicate de adevarul.ro. Impiegatul de mișcare i-a transmis profesoarei că – dacă face sex cu el – o va ajuta să treacă de examenul de Titularizare, numai că tânăra a înregistrat toate dioscuțiile, iar Dumitru a primit 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru ”trafic de influență”.

Dialog halucinant

”MDV: – Eu ţi-am spus destul de clar: în privinţa postului nu trebuie să-ţi faci nici un fel de probleme. În cealaltă privinţă, tu ai zic că, dac-o fi s-o facem, o facem în iunie, iulie, august …când… mai ştiu eu când.

LIM: – Bine, n-am zis în iunie, august! Am zis după ce rezolvăm cu postul. MDV: – Eu ţi-am zis că nu stau să aştept până atunci.

LIM: – Măi, vreau să ne înţelegem. Oricum, eu vreau să rezolvâm cât mai repede, nu până în iulie.

MDV: – B__! Măi, ca să înţelegi! Repet vorbele tale… Dacă vrei să…să fie treaba bună, ca să zic aşa, eu nu aştept…nu te-aştept până în iulie să…te f…cu mine . 

LIM: – Da’ n-am zis că-i vorba de iulie. În nici un caz. Nu. Mult mai devreme.

MDV: – Deci…ţi-am zis destul de clar: dacă vrei să-ncepem…aventura…o putem începe în cel mai scurt timp, da’ ţi-am zis şi azi pe Facebook…o săptămână, maxim două, să zic aşa, cât mai dau răgaz ca să te mai gândeşti sau să te mai răzgândeşti.

LIM: – Ok…apreciez asta”. (Dialogul integral pe adevarul.ro)