Ce a pățit Dani Oțil după ce a fost cu prietenii la fotbal, după care la restaurant. “N-am mai găsit pe nimeni!”

Publicat: 12/06/2020 | 13:46

Dani Oțil a fost nevoit să doarmă în mașină după o întâlnire cu prietenii săi. A fost la fotbal, după care la restaurant, iar când a ajuns acasă a găsit ușa încuiată. Prezentatorul de la “Neatza” are o relație cu Gabriela Prisăcariu.

(VEZI AICI: ”MATINALUL” DE LA ANTENĂ N-O SCAPĂ DIN MÂNĂ PE ”MISS FUNDULEȚ”!)

Am plecat acasă, am găsit ușa încuiată, pe dinăuntru, nu e nicio problemă… poc, toate ușile la terasă încuiate, am putut să deschid garajul, că am o cheie, m-am urcat pe garaj, am încercat la balconul de la etajul 1… bă, când am făcut casa am fost deștept, bă! Se auto-închide balconul de sus, n-am putut să intru. Primele două ore le-am dormit în mașină. Stăteam și mă gândeam, ca orice bărbat căsătorit: bă, oi fi greșit cu ceva? Am sunat, n-a răspuns. La 10:58 am fost acasă, dar n-am mai găsit pe nimeni. Așa că am aflat ce înseamnă să fii căsătorit fără să faci nimic și să dormi în mașină… vă dați seama dacă și făceam”, a povestit Dani Oțil.

COVID-19 le-a amânat nunta!

La începutul acestui an, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei, Gabriela Prisăcariu, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de reflectoare, inelul mult-așteptat.

(CITEȘTE ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI DANI OȚIL (PATRONEASA ”CĂRȚI, DULCIURI ȘI FLORI”), VACANȚĂ ÎN EXCLUSIVISTA ST. BARTH CU UN MILIONAR CĂSĂTORIT DIN CAPITALĂ!)

Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus Gabriela Prisăcariu.