Ce a pățit Corina Caragea în țările arabe: ”Nici nu știam de ce se holbează bărbații la mine!”

Publicat: 03/05/2021 | 17:53

Călătoriile sunt marea pasiune a frumoasei prezentatoare a știrilor sportive, Corina Caragea. Și nu de ieri, de azi, ci de mulți ani Corina colindă meleaguri străine și bifează noi locuri. Doar că de data aceasta a comis-o, în țările arabe, și nu și-a dat seama decât târziu.

„Eu am fost în țări care cer test PCR negativ la intrare, desigur că nu e comod și e cu emoții până în ultimul moment. Carantină nu am făcut la întoarcere, pentru că țara nu era pe lista galbenă a României. Mi-a plăcut că totul era deschis – teatre, restaurante, magazine, desigur, cu anumite restricții – distanțare, igienizare, măști obligatorii. Cred că așa trebuie să fie, să mergem mai departe cu economia și cu viața noastră, adaptându-ne, ușor-ușor. Nu cred că trebuie să renunțăm la călătorii, ci doar să ne adaptăm unui alt mod de a călători, mai precaut”, a povestit prezentatoarea de la Pro TV pentru Click! (CITEȘTE ȘI: FOTO | CORINA CARAGEA, IMAGINI INCENDIARE DIN VACANȚĂ! CUM ARATĂ ACUM PREZENTATOAREA TV)

Ce a pățit Corina Caragea în țările arabe: ”Nici nu știam de ce se holbează bărbații la mine!”

Corina Caragea avea, însă, să o pățească în țările arabe. Momentul s-a petrecut în metrou, la Dubai. „Într-un metrou din Dubai eram singura femeie între zeci de bărbați și nu e tot, eram în tricou și pantaloni scurți. Se uitau tare ciudat la mine și habar nu aveam de ce. Pe lângă ținuta total neadecvată, intrasem într-un vagon de… bărbați. Femeile au vagonul lor separat”, a povestit Corina Caragea.