Ce a pățit Andra din București, de Revelion, după ce s-a îmbătat și s-a culcat cu un necunoscut: “Mi-a căzut fața când m-am trezit și am văzut cine e”

Publicat: 17/01/2020 | 23:01

Am redeschis rubrica fără perdea, despre sex, care răspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA. Psihologul Jacqueline a acceptat să stea, din nou, de vorbă cu cititorii fideli și să ofere sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme, găsind rezolvare pentru fiecare în parte. Subiectul de astăzi trebuie tratat, mai mult ca oricând, cu seriozitate, pentru a deveni o lecţie de viaţă şi pentru alte persoane.

Dragă Jacqueline,

Mă numesc Andra și sunt bucureșteancă. Am ceva pe suflet și am urgentă nevoie de un sfat. De Revelion, am fost într-un club din Centrul Vechi împreună cu alte trei prietene de-ale mele, singure și ele, ca și mine. Am zis să ne facem de cap. Zis și făcut! Am băut cam peste măsură și, recunosc, m-am cam îmbătat. Am văzut că un bărbat îmi tot dă târcoale. Eu am 22 de ani, el cam 40, așa. Dar arată bine. Am zis: „OK”. Am dansat toată noaptea cu el, ne-am sărutat și, la final, m-a chemat la el acasă. Am făcut amor cum niciodată nu credeam că sunt în stare să fac. Sălbatic, nu glumă! Pe la prânz, însă, când m-am trezit și am văzut cine e, mi-a căzut fața. (CITEȘTE ȘI: POVESTEA ROMÂNCEI VIRGINE LA VÂRSTA DE MIJLOC: „ÎNCĂ NU AM FĂCUT AMOR…” CÂȚI ANI ARE ȘI CARE E MOTIVUL)

Mi se părea mie cunoscut, ce-i drept, îl mai văzusem o singură dată. Este iubitul mamei mele. Noul ei iubit, mai bine zis, sunt doar de două luni împreună. Doamne, ce nebunie! Ce rușine îmi este! El i-a zis mamei că nu poate face Revelionul cu ea, că are niște obligații de familie. Mama a înțeles, că doar deh, sunt la început și nu a vrut să îl preseze. Iar el ce a făcut?! S-a dus în club și m-a agățat pe mine. L-am trezit și am țipat la el, că nu înțeleg cum poate să facă așa ceva. Mi-a zis că îi pare rău, că era beat și el… Și să nu îi spun mamei. Au trecut deja două săptămâni și nu știu ce să fac. Să îi spun sau nu mamei? Ce mă sfătuiești?!

Dragă Andra,

Mă bucur că ai avut curajul să vorbești despre situația neplăcută în care te afli. În primul rând, bărbatul despre care îmi povestești pare a fi încadrat perfect în categoria ”prădătorilor sexuali”. În societatea în care trăim astăzi, pare să fie din ce în ce mai greu să găsești persoana potrivită. Mentalitățile s-au schimbat, iar persoanele cu principii sănătoase sunt din ce în ce mai puține. Iubitul mamei tale nu pare să fie pregătit pentru un angajament serios și de lungă durată.

Ține minte! Un bărbat care te minte, chiar de la începutul relației, te va minți mereu. Acest individ pretinde că are sentimente pentru mama ta, dar nu și-a petrecut noaptea dintre ani cu ea. A găsit ”portița perfectă” pentru a petrece singur: obligații de familie. (VEZI ȘI: O FOSTĂ STUDENTĂ LA POLITEHNICĂ RECUNOAȘTE CĂ SE PROSTITUEAZĂ: ”CÂȘTIG PESTE 1000 € PE SĂPTĂMÂNĂ!”. CINE ESTE CLIENTUL CARE I-A PLĂTIT 4.000 LEI PENTRU O ORĂ?!)

Femeia îndrăgostită este și cea mai înțelegătoare. Mai ales la începutul poveștii de dragoste. Fiecare femeie crede, cu tărie, că EL va fi cel alături de care își vor petrece tot restul vieții. Puține, însă, sunt cele care își dau seama în timp util că sunt în relații toxice, cu bărbați nepotriviți. Așa cum este și acest bărbat. Nu este potrivit nici pentru mama ta, dar nici pentru tine! Când a aflat cine ești, nu și-a asumat absolut nimic. Ba dimpotrivă, a dat vina pe aburii alcoolului pentru noaptea petrecută cu tine. Colac peste pupăză, te-a rugat să nu îi spui nimic mamei tale.

A vrut să scape basma curată și asta spune multe despre caracaterul lui. Este un bărbat neasumat! Iar lista defectelor sale poate continua. Sfatul meu este să stai de vorbă cu mama ta și să îi spui adevărul. Nicio femeie nu merită să fie tratată așa. Dacă nu erai tu, era alta. Acest individ nu are respect pentru femeia de lângă el. Dacă ar fi avut, nu s-ar fi culcat cu altele. Merită mama ta să stea lângă un astfel de om? Să fie mințită, înșelată, nerespectată? Nu cred că îți dorești așa ceva pentru ea și nici pentru tine. Așa că… nu mai pierde timpul și spune-i mamei tale adevărul. Merită să aibă lângă ea un bărbat care știe să o aprecieze!

Te îmbrăţişez,

Jacqueline.

Scrie și tu la jacqueline@cancan.ro dacă vrei să intri în legătură cu specialista noastră.