Ce a păţit acest bătrân după ce s-a urcat în autobuz, în Iaşi, fără să poarte mască de protecţie! Linşat de călători: „Vai şi amar”

Publicat: 04/06/2020 | 08:03

În plină pandemie de coronavirus, românii trebuie să poarte măștile în spații închise, mijloace de transport în comun, precum și la locul de muncă. Cu toate acestea, nu toată lumea își permite să-și cumpere o mască, dat fiind faptul că acum, una singură costă cât costau 10, înainte de pandemie. 

Din cauza faptului că nu și-a permis să aibă o mască și tușea într-un autobuz din Iași, un bătrânel a trebuit să îndure cuvintele grele ale oamenilor care s-au grăbit să-l judece pentru că nu respectă legea.

NU RATA – CUM A FOST „PEDEPSIT” UN CLIENT DE CHELNER LA O TERASĂ DIN CENTRUL VECHI: „DACĂ NU AVEȚI MASCĂ, O SĂ VĂ…”

Bătrân din Iași, jignit și umilit în autobuz pentru că nu avea mască

Pe unul din grupurile din Iași, un internaut a postat un mesaj care îți va rupe câteva lacrimi, spunând că măcar unul dintre cei care l-au judecat și l-au jignit putea să facă o faptă bună și să-l ajute cu o mască. De asemenea, internautul a vorbit și despre șoferul autobuzului cu pricina, susținând că ar fi fost bine să aibă, totuși, câteva măști de rezervă, pentru astfel de situații.

„Cu o tuse persistenta si cu ochii in lacrimi l-am zarit pe acest bunel in autobuzul nr.X Y Frustrat de racnetul oamenilor din jur si de cuvintele murdare ale taxatorului care avea grija ca de fiecare data cand trecea pe langa sa-l numeasca si sa-l incite la ura, privea in jur, nedumerit si plin de spaima. Era ingrijit, sub caciula ascuzandu-si parul sur de ani si nevoi. Era un bunel de-al nostru …. Cateva fimeiuște cu mastile pe barba cu #sunșilinschinari au fugit de langa el tot clefăind si sosotindu-se una la alta. Intr-o clipa #intelegi ca „noi” defapt avem alte boli, mult mai grave decat Coronavirus si ca intr-o tara de rahat, cel putin taxatorul ar fi trebuit sa detina in „stoc” cel putin 10 masti pe + pentru astfel de cazuri, si nu doar.

CITEȘTE ȘI – ATENȚIE, ROMÂNI! GREȘEALA CARE ÎȚI POATE FI FATALĂ. CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎȚI PUI MASCA INVERS

#Intelegi ca oamenii din jur ar fi putut sa-i dea o masca, sa-i ofere 10 lei pentru a-si procura una cel putin in loc sa-l numeasca cu toate cuvintele murdare. #Intelegi si identifici totodata ca nu exista un robinet mobil per sector unde ti-ai putea spala mainile cu apa si sapun, elimentar, un cort rapanos cu o asistenta in alb care ti-ar masura temperatura + o masca #cașastimpurile #Intelegi ca ajutorul international, #aplauzele aduse unui sistem putred, #cataitul cu banca de aghiaza prin avioane, si nici macar virusul nu ne face OAMENI Nu-i fac dreptate, dar vai si amar de capul buneilor nostri intr-o tara de rahat si undeva 75% din oameni care tot de acolo vin. Respect si scuze totodata #bunele #nohate” a fost postarea internautului, pe Facebook.