Ce a mâncat Oana Roman, în ziua Paștelui. Cu ce preparate s-a delectat vedeta

Publicat: 03/05/2021 | 10:59

În ziua Paștelui, fiecare om se delectează cu tot felul de preparate, care mai de care mai delicioase. Oana Roman a avut și ea parte de un festin pe cinste, iar așa cum și-a obișnuit urmăritorii din mediul online, le-a arătat și lor.

Oana Roman a împărtășit cu urmăritorii ei din mediul online imagini din minivacanța ei de 1 mai și Paște și toată lumea a văzut cu ce preparate delicioase s-a delectat, în zi de sărbătoare.

Pe masa de Paște, Oana Roman a servit preparate tradiționale românești, legume dar și o mulțime de alte bunătăți care le-au făcut cu ochiul până și internauților.

Oana Roman a fost jignită pe internet

Oana Roman a dezvăluit, pe Instagram, că o femeie a numit-o, recent, “nesimțită și mincinoasă”. Vedeta nu a rămas, însă, datoare și a pus-o imediat la punct pe cea care a jignit-o.

Pe rețelele sociale, Oana Roman este urmărită nu doar de fani, ci și de persoane care nu o au deloc la suflet. Activă, de regulă, în mediul online, vedeta le-a cerut prietenilor virtuali câteva sfaturi, fiind dornică să scape cât mai rapid de vopseaua de ouă care i s-ar fi imprimat pe mâini.

La scurt timp, o femeie ar fi jignit-o, numind-o “nesimțită și mincinoasă”, transmițându-i că vedeta ar fi vopsit ouă cum ar fi ieșit ea în oraș la o întâlnire cu Petre Roman. Oana Roman a arătat, imediat, mâinile pătate de vopsea, ocazie cu care a precizat că nu înțelege motivul pentru care unii oameni sunt răi, în condițiile în care, în Săptămâna Mare, toată lumea ar trebuie să lase deoparte răutățile.

“Ce fac eu să scot vopseaua de la ouă de pe mâini, în afară de dat cu oțet? Nu mă dau cu oteț, că nu-mi place cum miroase. Am dat cu săpun. Nu a ieșit cu nimic. Apropo de un comentariu primit pe care mi l-a scris o nefericită, sărăcuța de ea și care mi-a zis: ‘Băi, mincinoasă ordinară care ești, ai vopsit tu o ouă azi cum m-am întâlnit eu azi cu Petre Roman în oraș, nesimțito, mincinoaso ce ești. Tu nu vopsești ouă și ne păcălești’. Îți dai seama cât de nefericiți sunt unii oameni și ce preocupări au ei în zi de sărbătoare când oamenii se presupune că ar trebui să fie mai buni. Stau și mă înjură că mint și nu am vopsit ouă”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Sursă foto: Facebook