Ce a gătit chef Florin Dumitrescu pentru Crăciun după ce a devenit vegetarian

Publicat: 26/12/2019 | 18:05

Ce a gătit chef Florin Dumitrescu pentru Crăciun după ce a devenit vegetarian.

De pe 6 decembrie, chef Florin Dumitrescu a devenit vegetarian, în urma unei promisiuni făcute soției sale. Așa că, anul acesta, pe masa lor s-a aflat un meniu variat. Chef Florin Dumitrescu a făcut o masă tradițională românească, dar a găsit și preparate vegane. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI A PRIMIT MIHAELA RĂDULESCU PENTRU RECLAMA ÎN CARE APARE ALĂTURI DE ANDREI ARADITS ȘI FLORIN DUMITRESCU)

”Gătim împreună de fiecare dată și respectăm tradiția Cristinei: toți invitații de sărbători ne aduc câte ceva de mâncare, deci masa noastră de Crăciun este foarte variată. O să gătesc trei tipuri de sarmale, cu varză acră, dulce, dar și cu mix de ciuperci și legume, vegane, salată de homar, hummus, pulpă de porc la cuptor cu sparanghel, cartofi, chiftele de dovlecei… Va fi o masă bogată! Și, ca de obicei, și soacrele ne ajută în pregătirea mesei de sărbătoare”, a declarat Florin Dumitrescu pentru VIVA!

Florin Dumitrescu, despre momentele tensionate din emisiune

Emisiunea ”Chefi la Cuțite” a oferit, în repetate rânduri, momente tensionate. Telespectatorii s-au întrebat, pe bună dreptate, dacă este vorba despre ”regie” sau atmosfera se încinge, la propriu și la figurat, în anumite momente. (VEZI ȘI: CHELOO, SURPRIZĂ DE PROPORȚII PENTRU FLORIN DUMITRESCU! CE PREPARAT OBSCEN I-A PREGĂTIT ARTISTUL)

Chef Florin Dumitrescu s-a decis să lămurească misterul, iar explicațiile sale oferă o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în timpul acestui show culinar. Până la urmă, astfel de ”contre” care nu par întotdeauna amicale sunt ”deliciul emisiunii”, spune chef Dumitrescu, iar totul pornește… din suflet. Și, în ultimă instanță, momentele tensionate sunt ”pe bune”.

“Ăsta e deliciul emisiunii practic, aici se face declicul și de aici începe, să zicem așa, toată regia emisiunii. Dacă ai pune trei actori să joace ceea ce facem noi, nu ar putea niciodată, pentru că lucrurile pe care noi le facem acolo sunt din suflet și sunt pe bune. Fix asta este motivul pentru care emisiunea funcționează așa cum funcționează, pentru că fiecare dintre noi este căpos, fiecare dintre noi vede lucrurile cu totul diferit și fiecare vrea să își impună punctul de vedere. Și, automat, lucrurile se întâmplă cum se întâmplă și le puteți vedea la televizor”, a declarat Florin Dumitrescu pentru Libertatea.