Ce a fost nevoit să îndure Dan Capatos când s-a mutat în București. Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri neașteptate: „În primii ani mi-a fost infernal de greu”

Publicat: 20/06/2021 | 22:28

Astăzi este unul dintre cei mai buni și apreciați prezentatori TV și a ajuns să aibă câștiguri financiare foarte mari, dar, în trecut, Dan Capatos nu a dus-o deloc bine. Prezentatorul de la Xtra Night Show a făcut dezvăluiri despre cum s-a descurcat după ce s-a mutat în București. 

Este bine știut că majoritatea celor care vin din provincie să-și facă un rost în Capitală sunt destul de încercați din punct de vedere financiar. Fie că vorbim despre persoane care nu provin din familii înstărite sau cele care nu știu să-și drămuiască banii un lucru este cert, viața în București, cel puțin la început, poate fi foarte grea.

Este cazul și lui Dan Capatos, celebrul prezentator de la Antenă, care, acum, se bucură de faimă și, implicit, de venituri substanțiale. Însă, așa cum spunea, la început, când s-a mutat din Ploiești în Capitală, Capatos a trăit momente foarte dificile din cauza lipsei banilor.

CITEȘTE ȘI DAN CAPATOS ÎL PUNE LA ZID PE IONIȚĂ DE LA CLEJANI PENTRU CĂ NU A SPUS ADEVĂRUL DESPRE FULGY: „NE MINȚI CA PE PROȘTI!”

Dan Capatos: „Mă rugam de doamnele de la cantină să-mi dea mâncare pe care n-a molfăit-o nimeni”

Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, Dan Capatos și-a readus aminte cum au fost anii în care s-a mutat din casa părintească de la Ploiești în Capitală. Condițiie proaste din căminul studențesc, dar și lipsa banilor au făcut ca zilele din studenție să fie foarte grele.

„În primii ani la București mi-a fost fabulos de greu. Nu greu, infernal de greu. Ai mei îmi dădeau bani de buzunar, te miri ce, dar se terminau în câteva zile. Mai ales la viața de cămin, mai o bere, mai o beție …

Mâncam pe bonuri de masă, erau celebrele cantine R1, R2, R3, care, mă rog, acum au devenit cluburi celebre între timp. Și mă rugam de cele care strângeau la capătul benzii, dacă mai rămâne mâncare pe care n-a molfăit-o nimeni înainte să-mi dea și mie măcar o jumătate de șnițel. Deci, cam în felul ăsta. 

Iar în cămin, pe lângă distracția cămin, era eterna problemă cu mizeria. Oricât ai fi vrut să faci curat, erau năpădite de gândaci. Când se stingea lumina începeau cursele pe pereți și tavan și ne picau în gură, efectiv. ” , a povestit Dan Capatos.

VEZI ȘI ANASER DUDUIANU, INTERLOPUL URMĂRIT INTERNAȚIONAL, ÎL AMENINȚĂ PE CAPATOS: ”SĂ RUMEGE MAI BINE CUM STĂ TREABA” + CE ZICE DE TZANCĂ ȘI DE SALAM

Sursă foto: instagram.com