Ce a fost nevoit să facă Vali Vijelie, în copilărie, pentru a câștiga un bănuț. Artistul nu s-a bucurat niciodată de vacanța de vară

Publicat: 08/04/2021 | 12:06

Azi este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi, are fanii la picioare și câștigă bani cu nemiluita. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum a fost, de fapt, copilăria lui Vali Vijelie.

Vali Vijelie a avut o copilărie extrem de dureroasă. Din cauza faptului că provine dintr-o familie săracă, artistul a fost nevoit să cunoască noțiunea de muncă încă de când era mic, astfel că vacanțele de vară nu prea erau pentru el distracții și ieșiri cu prietenii.

Astfel, Vali Vijelie își petrecea vacanțele școlare la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu, ba chiar la câmp, pentru a putea câștiga banii necesari cumpărării de rechizite școlare.

Vali Vijelie purta haine noi o dată pe an

Acum ceva timp, Vali Vijelie a vorbit despre neajunsurile sale din copilărie. Artistul a mărturisit că îmbrăca haine noi o dată pe an, de Paște, motiv pentru care, în prezent, a dezvoltat o adevărată obsesie pentru cumpărături. De asemenea, cu aceeași sinceritate, Vali a recunoscut că de multe ori umbla desculț, pentru a nu-și strica pantofii cei noi, căci știa că alții nu mai primește curând.

„Ma imbracam cu haine noi o data pe an, de Paste, de asta ma duc acum des la cumparaturi.

Asa era pe vremuri, aveam putin, dar eram fericit. Recunosc ca de multe ori umblam descult ca sa nu-mi stric pantofii. Vara ieseam doar cu niste pantaloni scurti pe mine, sa nu imi bat joc de haine” a spus artistul, acum ceva timp.

Sursă foto: Facebook