Ce a făcut un tânăr din Iași după ce a găsit o muscă în mâncarea pe care o comandase la terasă

Publicat: 01/08/2020 | 10:48

Un tânăr din Iași a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când și-a comandat mâncare la o terasă. Acesta a găsit o muscă în farfurie, iar reacția unui angajat a fost uluitoare.

Un tânăr din Iași a ieit să mânănce la o terasă. A dat comanda, iar după ceva timp i-a ajuns și mâncarea. Nu mică i-a fost mirarea, însă, când a vrut să se apuce de mâncat.

Porția sa a venit la pachet și cu o… muscă. Iritat din cale-afară, tânărul a discutat cu un angajat pentru a remedia situația. Reacția angajatului a fost, însă, de-a dreptul uluitoare. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI BOGAT PUȘTI AL ROMÂNIEI A PUS OCHII PE FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY!)

Bogdan le-a povestit prietenilor virtuali pățania prin care a trecut, dar și modul în care a fost tratat atunci a anunțat existența insectei în farfurie.

”Domnule Bogdan si atat, dupa cum te ai prezentat, de la terasa, cel care m ai dat afara de pe terasa pentru ca te am atentionat in legatura cu musca pe care am gasit o in mancare. Din pacate pentru noi, consumatorii, asa suntem tratati la diverse terase cand semnalam o neregula. In timp ce mancam am gasit aceasta musca in mancare, cand l am atentionat el mi a spus ca astazi s a facut deratizarea si ca e posibil sa mai cada cate o musca din aer.

I am spus ca am gasit aceasta musca in mancare, dar raspunsul lui a fost ca NU E ASA RAU, ci sa ii spun daca era un vierme. Dupa care el mi a spus ca EU AM PLANTAT MUSCA PE CARE O AVEAM IN PORTOFEL CA SA PRIMESC MASA GRATIS SI CA E O TERASA NU POT SA AM PRETENTII SA FIE IMPECABILA CURATENIA si ca e imposibil ca acea musca sa fi fost in mancare de la inceput pentru ca e o plita incinsa si e imposibil sa fi rezistat la caldura, DUPA CARE AM FOST DAT AFARA SI MI S A SPUS CA NU MAI AM CE CAUTA PE ACEA TERASA. Multumesc!”, se arată în postarea tânărului.