Ce a făcut Toni Iuruc, timp de câteva ore, după ce a “scăpat” de Simona Halep. S-a întâlnit cu prietenii și…

Publicat: 04/01/2020 | 18:19

În prezent, Simona Halep și Toni Iuruc sunt plecați în Australia, la Adelaide, unde fostul lider WTA va participa la primul turneu din acest an. Înainte de plecare, bărbatul a profitat din plin că iubita lui i-a dat “liber”.

Toni Iuruc nu a stat pe gânduri și s-a întâlnit cu prietenii lui la un restaurant de lux din București. Îmbrăcat elegant, iubitul Simone Halep s-a distrat de minune și a consumat alături de prietenii săi băuturi fine și bucate alese, potrivit spynews.ro.

“Nunta aș vrea să fie în România!”

Altfel, spre surprinderea și bucuria tuturor fanilor săi, Simona Halep nu se gândește numai la tenis și la viitoarele turnee, ci și la… căsătorie. Astfel că fanii Simonei spun deja că ”alesul” este Toni Iuruc.  ”Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a declarat Simona Halep.

Sportiva a explicat că își dorește foarte mult ca, după retragerea din tenis, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei.

A ”bifat” două divorțuri

După două nunți și două divorțuri, Toni Iuruc trăiește, acum, o frumoasă poveste de dragoste cu Simona Halep. Nu ar fi exclus ca sportiva noastră să reprezinte “colacul” de salvare pentru omul de afaceri în vârstă de 40 de ani, în plan sentimental. Cert este că formează un cuplu frumos, iar bărbatul îi este super-fidel și nu o lasă niciodată singură, mai ales pe durata turneelor.