Ce a făcut Simona Halep cu iubitul ei la scurt timp după ce a câștigat finala la Dubai

Publicat: 22/02/2020 | 23:36

Simona Halep a câștigat, sâmbătă, primul trofeu din acest an, după victoria cu emoții în fața Elenei…., 3-6, 6-3, 7-6, în finala turneului de la Dubai. A fost aclamată de românii aflați în tribune, dar și de…

Avea să fie felicitată și de iubitul ei, Tuni Iuruc, prezent, firește, la meci. Și pentru că momentele frumoase chiar nu trebuie uitate, cei doi s-au fotografiat pe terenul unde Simo a câștigat jocul din finală.

Iar Simona, cu trofeul la vedere, a urcat fotografia în care ea și Toni zâmbesc pe Instagram, unde a primit mii de aprecieri.

Simona Halep, cerută de soție de Toni Iuruc

Toni Iuruc a cerut-o de soție pe Simona Halep, iar sportiva a acceptat. Nunta ar urma să fie primăvara asta, în România.”Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, spunea Simona Halep.

Sportiva a explicat că își dorește foarte mult ca, după retragerea din tenis, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei.