Ce a făcut Oana Zăvoranu în plină epidemie de coronavirus. Imaginea care a stârnit uimire printre fanii vedetei TV

Publicat: 09/04/2020 | 14:07

O fotografie postată de Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare a spulberat orice zvon care spunea că cei doi s-ar fi despărțit în secret. 

Concret, Oana Zăvoranu a postat pe Instagram o imagine alături de soțul său, Alex Ashraf. Pe lângă faptul că unii s-au bucurat să-i vadă împreună, au mai rămas și uimiți cât de bine seamănă cei doi. Așadar, reacția fanilor nu a întârziat să apară.

„Frumoși foc. Mă bucur că sunteți împreună. Aveți grijă de voi și iubiți-vă mult că viața este scurtă. Vă pup dulce, vă iubesc enorm și vă îmbrățișez cu drag ? / Sunteți un cuplu frumos!!! Oana, apreciez că ai alături persoana care te poate face să zâmbești. Muuulți ani împreună?‍♀️?? / Sunteți gemeni??”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

A făcut pace cu Pepe

Reamintim că Oana Zăvoranu a fost căsătorită ani buni cu artistul Pepe, de care s-a despărțit cu scandal în anul 2011. Cei doi au reușit, după 9 ani de tensiuni, să reconcilieze situația.

„A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam”, a scris aceasta.