Ce a făcut Mircea Badea după ce a fost oprit pe polițiștii de la Rutieră pe DN1: „I-am blestemat și…”

Publicat: 12/03/2020 | 09:25

Mircea Badea s-a ales cu o amendă după ce a fost oprit de polițiștii de la Brigada Rutieră. Motivul a fost depășirea vitezei legale, iar vedeta Antena 3 a recunoscut că nici nu știe cât înregistrase acul kilometrajului la momentul respectiv.

Mircea Badea venea de pe DN 1, iar la ieșirea din pasaj a fost surprins de radar. Tras pe dreapta și luat la întrebări, Mircea Badea a povestit, ulterior, în timpul emisiunii ”În gura presei”, că polițiștii nu i-au luat carnetul, dar l-au amendat.

„Veneam de pe DN1 și exact la ieșirea din pasaj era miliția care stătea cu radarul și te lua din pasaj. Desigur că mă trage pe dreapta și zice: „Bună seară, actele!” Îi dau actele, eu nu vorbesc cu ei niciodată. Dacă mă întreabă „ați băut?” le răspund, dar altfel nu. M-au oprit pentru nimic, nu mi-a luat carnetul. Mi-a dat o amendă. Am stat 20 de minute, cu alți patru. Unul dintre ei avea o mașină de vreo 200 de mii de euro, îți dai seama ce l-a afectat pe ăla că a plătit o amendă de 200 de lei. Probabil depășise viteza, în pasaj, la 1.30 noaptea. Când ieși din pasaj pe mijlocul DN1 e zid de beton, nu traversează nimeni. Am stat 20 de minute și mă gândeam că în timpul ăsta unii își riscă viața”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea: ”20 de minute l-am blestemat…”

În stilu-i caracteristic, Mircea Badea a mai spus că, în timp ce polițiștii scriau procesul-verbal, l-au apucat ”niște spume” gândindu-se că unii își riscă viața, alții salvează vieți, iar unii – polițiștii respectivi – stau ”la prinzătoare”.

”Nici nu știu cu cât am depășit viteza, cât scriau ei procesul verbal mă gândeam că unii își riscă viața, alții salvează vieți. M-au apucat niște spume pe milițienii ăia, multe ar fi putut să facă. Ei au ales să stea la prinzătoare, în tunel, pe DN1. Atât i-a dus capu’ pe ei și asta li s-a părut lor că e de făcut. 20 de minute l-am blestemat din tot sufletul meu. Și pe ceilalți 3. Pe ăia 4 i-am blestemat cu o intensitate…Zice „observații aveți”, io zic „nu”. Și zice „multă sănătate” …”, a mai spus Mircea Badea în timpul emisiunii „În gura presei”.