Ce a făcut Mihai Bendeac cu tabloul primit de la Gigi Becali în 2010! E incredibil unde se află acum

Publicat: 06/04/2020 | 17:41

Ce a făcut Mihai Bendeac cu tabloul primit de la Gigi Becali în 2010! E incredibil unde se află acum. Juratul de la iUmor a dezvăluit totul.

În 2010, Mihai Bendeac a fost acasă la Gigi Becali. Printre filmări, cei doi au stat la povești, iar la un moment dat latifundiarul din Pipera l-a dus pe actor într-o cameră plină cu tablouri. Mihai Bendeac și-a exprimat dorința de a avea un tablou dintre cele expuse de afacerist, fără să-i treacă prin gând faptul că Gigi Becali chiar avea să i-l dăruiască.

Ei bine… acel tablou nu a ajuns, însă, acasă la Mihai Bendeac așa cum se aștepta toată lumea ci la… un alt actor: Șerban Pavlu! El este unul dintre actorii foarte bine cotați azi la noi. Șerban Pavlu a recunoscut că a devenit celebru după ce a jucat rolul „Vărul” în seria de reclame TV, dar și după ce a apărut în emisiunea lui Mihai Bendeac.

”A fost într-o ediție de Crăciun și poate conștient de faptul că este ceva foarte important… poate că mi-a pregătit și niște lucruri. Lui i se propusese de-a lungul timpului treaba asta și a tot spus nu. Să-l mai sunăm o dată pe Gigi Becali, a zis producătoarea mea. Și ăla a răspuns. Deci ea s-a întors după 30 de secunde cu răspunsul. Asta a fost șocant. Repede, m-am aruncat într-o mașină și am mers la el. Când m-a dus în camera aia cu tabloruile, deci aia… mi s-a părut uluitor. Nu numărul tablourilor și dimensiunea camerei cât modul lui de a se raporta la faptul că artiștii români îl glorifică. 

Mi-a dat un tablou. Eu am zis așa… Mă pregăteam să merg mai departe. Când am văzut că mi-l și dă… zic ”Nu se poate!”. Care tablou… știi unde e? L-a ținut în living ani de zile și acum nu știu ce  amai făcut cu el. La Pavlu. A doua sau a treia zi, i-am povestit lui Pavlu. Și el zice: ”Unde-i tabloul?”. Zic: ”E pe aici”. ”Pot să-l iau eu?”. ”Ce faci tu cu el? ”, ”Mi-l pun acasă în sufragerie”, ”Și l-a luat!””, a spus Mihai Bendeac într-un podcast cu Micutzu.

Gigi Becali a donat camere video, mobilier, produse de curățenie…

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” a luat legătura, săptămâna trecută, cu Gigi Becali, iar conducerea i-a solicitat multimilionarului ajutorul. Aflată în criză de echipamente, unitatea medicală a apelat la patronului FCSB-ului și i-a solicitat o donație, una considerabilă. Fără să stea pe gânduri, omul de afaceri și-a mobilizat persoanele de încredere de la palat, care au plecat, de urgență, cu Ionuț Luțu în frunte, la cumpărături. (VEZI ȘI: Cum a încercat Gigi Becali să îi înduplece pe judecători)

Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Gigi Becali.