Ce a făcut Marcel Pavel cu doar câteva zile înainte sa fie confirmat cu noul coronavirus. A luat contact cu colegii de la “Te cunosc de undeva”, inclusiv cu Andreea Bălan

Publicat: 18/06/2020 | 07:37

Veste proastă în lumea showbizului, după ce Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu COVID-19. Surse medicale au dezvăluit în exclusivitate pentru Cancan.ro rezultatul testului și au oferit și alte informații despre starea de sănătate a artistului. În acest moment, cel mai rău este faptul că Marcel Pavel a luat contact cu colegii de la „Te cunosc de undeva”, inclusiv cu Andreea Bălan. 

Cu doar câteva zile înainte să fie confirmat cu noul coronavirus, Marcel Pavel ducea o viață liniștită și își ocupa timpul cu activitățile cu care ne-a obișnuit pe toți.

NU RATA – EXCLUSIV. MARCEL PAVEL A FOST CONFIRMAT POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS. MEDICII AU ÎNCEPUT TRATAMENTUL ÎMPOTRIVA BOLII RARE: “SUNT RĂGUȘIT, CRED CĂ…”

Ei bine, așa cum vă spuneam, chiar zilele trecute, Marcel Pavel a participat la filmările noului sezon „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 și a luat contact cu colegii săi. Printre cei cu care s-a întâlnit și de care s-a apropiat se numără și Andreea Bălan, dar și Monica Anghel, după cum am putut vedea pe rețelele de socializare.

Marcel Pavel, alături de Monica Anghel la Te cunosc de undeva

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Conform unor surse medicale, Marcel Pavel a fost luat aseară de acasă cu izoleta, după ce rezultatul testului făcut pentru COVID-19 a fost pozitiv. Artistul a fost transportat la un spital din București, unde a început deja lupta împotriva virusului mortal. Tot aseară, un reporter de la Gândul.ro a încercat să ia legătura cu Marcel Pavel, însă nu a putut fi contactat, pentru că avea telefonul închis.

CITEȘTE ȘI – MARCEL PAVEL, DEDICAȚIE ULUITOARE PENTRU FLORIN SALAM: ”FRATELE MEU…” CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT VIDEO

Într-un interviu oferit ieri, puțin după ora prânzului, cu doar câteva ore înainte de a afla rezultatul testului pentru COVID-19, îndrăgitul cântăreț a declarat: “Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, potrivit click.ro. În ultima perioadă, el a filmat pentru emisiunea “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși la Antena 1.