Ce a făcut Lidia Buble imediat după ce Răzvan Simion a anunţat că s-au despărţit: “Doar tu…”

Publicat: 08/06/2020 | 08:23

Răzvan Simion a anunțat, duminică, pe o rețea socială, că nu mai formează un cuplu cu Lidia Buble. La scurt timp după ce despărțirea a devenit oficială, artista a pus un InstaStory pe care se aud versurile ultimei melodii pe care a lansat-o, “La Luna”.

VEZI AICI: CE A FĂCUT RĂZVAN SIMION LA SCURT TIMP DUPĂ CE S-A DESPĂRŢIT DE LIDIA BUBLE. CINE ESTE TÂNĂRA CU CARE S-A AFIŞAT: “PARTY”

După mai multe zile de incertitudine cu privire la relația lor, Răzvan Simion a făcut public faptul că el și Lidia Buble s-au separat. Față de fostul ei iubit, artista nu a scris, până în acest moment, nimic pe Instagram. Dar imediat după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea, a urcat un InstaStory pe care pot fi ascultate, dar și citite, versurile ultimei melodii pe care a scos-o pe piață.

Doar tu și cu mine și luna / Tu și cu mine și luna / Doar tu și cu mine și luna / Până la răsărit”, este traducerea versurilor.

Lidia Buble
Lidia Buble, prima reacție după ce Răzvan Simion a anunțat despărțirea

“La Luna”, piesă despre o poveste de iubire

De precizat că “La Luna” este un single cu vibe-uri latino și versuri în spaniolă. Lidia Buble a colaborat cu Jay Maly și Costi pentru a lansa melodia. “La Luna” este o piesă despre o poveste de iubire, alimentată de speranțe și vegheată de lună, iar clipul, o dezvăluie o Lidia Buble sexy, cu mișcări provocatoare.

NU RATA: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE ÎN DESPĂRŢIREA MOMENTULUI! RĂZVAN SIMION A PĂRĂSIT-O PE LIDIA BUBLE PENTRU CĂ NU A MAI VRUT COPII? CE SPUNEA CÂNTĂREAŢA ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP: “POATE IEŞIM 3…”

Lidia Buble, relație de 5 ani cu Răzvan Simion

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, și că a început o relație cu Lidia Buble. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvan are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Recent, prezentatorul TV și artista recunoșteau că iau în calcul să-și unească destinele, ba, mai mult, să aibă și copii împreună. Recent, însă, au rupt legătura de iubire.