Ce a făcut George Burcea, în plin scandal legat de divorț. Se întâmplă la o zi de când a postat mesajul tranșant

Publicat: 06/03/2020 | 11:31

În plin scandal legat de divorț și la numai o zi de când a postat un mesaj de-a dreptul tranșant pe paginile sale de pe rețelele de socializare, George Burcea a făcut un gest care a uimit pe toată lumea, iar fanii lui s-au grăbit să-l felicite. 

La numai o zi de când a postat mesajul „kilometric” în care povestește totul despre căsnicia cu Andreea Bălan, își justifică consumul de droguri și vorbește și despre fiicele sale care suferă în situația aceasta, George Burcea le-a câștigat din nou inimile fanilor săi, prin intermediul unei postări.

Soțul Andreei Bălan a încărcat pe pagina lui de Facebook o fotografie cu el și fiica lui cea mare, Ella. În imagine, cei doi sunt extrem de fericiți și zâmbitori, Burcea demonstrând că este un tată bun și că își vizitează fetițele, chiar dacă nu mai este în relații bune cu Andreea Bălan.

În cadrul mesajului pe care l-a postat ieri, actorul a menționat faptul că fiicele sale suferă că situația din familia lor este așa cum este, dar ori de câte ori are timp, merge acasă la Andreea Bălan și le vizitează.

„Dacă nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei si ii vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitãtile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ săli de repetitii, platouri sau excursii. Este cert faptul cã fetitele mele suferă pentru cã nu sunt acolo in fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenta fizicã sau psihică, cu tipete si frustrări din partea părintilor”, a scris George Burcea pe contul de socializare, ieri.