Ce a făcut ex-iubitul Otiliei Bilionera ca să scape din arest

Publicat: 21/06/2020 | 23:23

Franco Calu, ex-iubitul Otiliei Bilionera, a fugit din țară la scurt timp după ce a fost acuzat de tentativă de omor. Alături de Giani Hingheru, un alt cunoscut interlop, Franco a fost trimis în judecată, iar magistrații au decis ca el să fie arestat preventiv. Scăparea și-a găsit-o în Nicaragua, când a văzut că se îngroașă gluma și poate primi ani grei de pușcărie. De acolo, a făcut cerere de înlocuire a măsurii arestării preventive cu controlul judiciar pe cauțiune. Ce răspuns a primit interlopul? CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: FOSTUL IUBIT AL OTILIEI BILIONERA A DISPĂRUT DUPĂ TENTATIVA DE OMOR DE LA AMBASADA CHINEI)

Franco Calu, pe numele adevărat Gabriel Francisco Pascu, alături de Giani Hingheru, îl înjunghia de mai multe ori, în urmă cu aproximativ doi ani și jumătate, pe Răzvan Lucan, zis Românu, chiar în fața ambasadei Chinei. A fost o răfuială în lumea interlopă, iar totul ar fi plecat de la soția lui Lucan, care ar fi avut, cu doar câteva ore mai devreme, un conflict în trafic cu un membru al clanului din care face parte Calu. După ce l-au ”mătrășit” pe  rival, cei doi, Francu și Giani au dispărut fără urmă. Au fost acuzați de tentativă de omor și de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind dați în urmărire generală. Franco nu a mai fost de găsit!

Franco Calu, fostul iubit al Otiliei Bilionera, va fi extrădat din Nicaragua, la cererea autorităților române

Nicaragua a fost destinația pe care a ales-o pentru a scăpa de brațul legii. Dar nu a avut scăpare nici acolo. A fost arestat, iar autoritățile din România au demarat procedurile de extrădare. Într-o ultimă tentativă de a nu ajunge imediat după gratii, Gabriel Francisco Pascu și-a pus avocații la muncă, iar aceștia au cerut înlocuirea măsurii arestării preventive cu aceea a controlului judiciar pe cauțiune. Au eșuat!

(NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ DIN SPITAL CU OTILIA BILIONERA IMEDIAT DUPĂ OPERAȚIE! ERA ANESTEZIATĂ…)

”În baza art. 242 alin. 2 Cod pr.pen. respinge ca nefondată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune formulată de inculpatul PASCU FRANCISCO GABRIEL, date, trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «tentativă de omor», faptă prev. de art. 32 alin. 1 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal şi «tulburarea ordinii şi liniştii publice», faptă prev. de art. 371 Cod penal, cu aplic. art. 38 alin. 2 Cod penal. În baza art. 275 alin. 2 Cod pr.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 400 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat”, este decizia pe care au luat-o magistrații.

Ex-ul Otiliei Bilionera, scandal în fața ambasadei Chinei

Scene de violență s-au petrecut  în fața ambasadei Chinei, dimineața, la ora 4, în martie, 2018. Franco Calu și Giani Hingheru îl înjunghiau, de mai multe ori, pe „fratele” lui Puya, Răzvan Lucan, zis Românu’. Ultimul intrase în conflict cu membrii clanului din care face parte Calu, din Sectorul 1, după un incident în trafic. Hingheru a fost prins la scurt timp, în timp ce Franco Calu s-a ascuns bine, apoi a părăsit țara.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)