Ce a făcut Elena Gheorghe după ce a împlinit 35 de ani: ”Nimic nu se compară cu…” Reacția fabuloasă a unei fane

Publicat: 31/07/2020 | 12:33

Elena Gheorghe a împlinit pe 30 iulie 35 de ani! A sărbătorit pe o plajă din Grecia, alături de soțul ei, Cornel Ene, acolo unde se află în vacanță. A doua zi, artista s-a trezit cu noaptea-n cap, s-a echipat și…

CITEȘTE ȘI: SURPRIZA PE CARE ELENA GHEORGHE I-A PREGĂTIT-O SOȚULUI… PE BALCON: ”AM VRUT SĂ IMPRESIONEZ!”

A primit un tort de ciocolată de la soțul ei, la o terasă unde cei doi au ciocnit și un pahar de șampanie. Iar Elena a imortalizat momentul, pe care l-a pus la ”dispoziția” fanilor ei, pe Instagram și Facebook. Dar a doua zi s-a pus pe treabă! Alergare la prima oră. Și a împărtășit momentul cu aceeași fani.

”Nimic nu se compară cu alergatul dimineața la malul mării. Să auzi valurile, să simți razele blânde ale soarelui cum își fac apariția, aerul curat cum îți inundă plămânii și sângele, cum îți fierbe în vene, mușchii cum își cresc volumul, iar serotonina cum își face efectul. Alergatul mă ajută să fiu optimistă, să fiu sănătoasă și să mă mențin în formă. Să avem o zi cu dragoste!”, a scris Elena Gheorghe în dreptul fotografiei în care face jogging.

Imediat au apărut comentariile, iar unul este foarte amuzant. ”Dă-mi și mie din energia ta de dimineața … nu să alerg, măcar să merg la muncă…”, a scris un internaut. ”Eu n-am răbdare să fac atâta mișcare, nu de alta, dar obosesc repede”, a fost un alt comentariu.

Elena Gheorghe, mesaj pentru fani de ziua ei

Elena Gheorghe le-a mulțumit celor care au fost alături de ea cu sufletul la împlinirea a 35 de primăveri. ”Mulțumesc din inimă pentru toate mesajele frumoase. Mi-ați făcut ziua și mai frumoasă! Vă iubesc și sunt tare fericită că am o comunitate atât de frumoasă, am simțit toată dragostea și aprecierea voastră!”, a scris artista pe pagina de socializare.

Tot ea a mai spus că a rămas surprinsă de frumusețea plajelor din Grecia, unde a ajuns pentru prima dată. ”Nu știu de ce am ocolit atâta vreme Grecia, dar știu că voi reveni în fiecare an să descopăr fiecare particică a ei… Dacă în anii trecuți când mergeam în vacanță alegeam un resort fain, unde să ne petrecem tot timpul pentru că eram prea epuizați pentru a explora, de acum înainte asta vreau, vreau să merg să văd cu adevărat lumea. Cu iubire, din Skiathos”, a scris Elena Gheorghe.