Ce a făcut Dragoș Moldovan cu banii pe care i-a câștigat la “Vocea României”. “Exact așa cum am spus!”

Publicat: 31/03/2020 | 12:46

Pe 20 decembrie 2019, Dragoș Moldovan a fost ales câștigător al show-ului “Vocea României”, sezonul 9, difuzat de Pro TV. În afara titlului, tânărul a intrat și în posesia premiului de 100.000 de euro. Recent, în cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit și în ce a investit banii pe care i-a câștigat.

VEZI AICI: STUPOARE ÎN DIRECT LA PRO TV. CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ IRINA RIMES LA FINALA VOCEA ROMÂNIEI

Potrivit unica.ro, Dragoș Moldovan a cheltuit o parte din bani pe instrumente muzicale, iar de restul și-a cumpărat un apartament în Timișoara. “Exact așa cum am spus după finală”, a precizat artistul.

În 2020, Dragoș Moldovan va lansa un album cu trupa rock ce poartă numele său, dar și cu cea de-a doua, Pandora, cu care, în toamnă, va pleca într-un turneu prin țară.

NU RATA: CINE ESTE DRAGOȘ MOLDOVAN, CÂȘTIGĂTORUL SEZONULUI 9 VOCEA ROMÂNIEI

Dragoș Moldovan a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă

Patru concurenți s-au duelat pe 20 decembrie 2019, la Pro TV, pentru celebritate, dar nu trebuie trecut cu vederea și câștigul financiar, unul mai mult decât atrăgător: 100.000 de euro. Astfel, Jasmina Răsădean, din echipa Irinei Rimes, Andi Ţolea, antrenat de Smiley, Elena Bozian, eleva lui Horia Brenciu, şi Dragoş Moldovan, de la Tudor Chirilă, au dat maximum pe scenă, în fața juraților, dar și al telespectatorilor, ultimii, cei care aveau să decidă numele învingătorului. Câștigător a ieșit Dragoș Moldovan.