Ce a făcut Daniela Crudu la doar câteva zile după ce a încasat o bătaie soră cu moartea de la iubitul ei, Seco Dubravko

Publicat: 15/02/2020 | 14:27

În urmă cu o săptămână, Daniela Crudu a ajuns la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul, pe nume Seco Dubravko, a lovit-o cu bestialitate. La scurt timp după ce a ajuns pe mâinile medicilor, fosta asistentă a lui Dan Capatos și-a închis contul de Instagram.

Ulterior, s-a mutat la tatăl ei, în cartierul din Ferentari. Doar câteva zile a putut, însă, să stea Daniela Crudu departe de respectiva rețea de socializare. Bruneta nu a mai rezistat și, în urmă cu puțin timp, și-a reactivat contul de Instagram. Astfel a revenit în mediul on-line, dar nu a postat, deocamdată, nimic. Cel mai probabil o va face în perioada următoare, fanii ei fiind dornici să afle cum se simte.

Relație toxică

Potrivit unor surse, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croația în urmă cu aproximativ un an. Din câte se pare, cea care le-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât… fosta vedetă TV Mădălina Pamfile. Croatul, care e cunoscut în viața de noapte drept un”combinator plătitor”, este prieten bun cu iubitul acesteia.  Și cum cele două se înțeleg destul de bine, bruneta ar fi făcut tot posibilul ca cei doi să se combine.

După toate aparențele, Mădălina Pamfile i-a făcut o prezentare irezistibilă afaceristului din Croația, iar Daniela Crudu n-a ezitat niciun moment atunci când l-a cunoscut, mai ales că resursele financiare ale acestuia erau „calificate”. Mai mult decât atât, iubitul Mădălinei Pamfile este cel care a sărit în ajutorul croatului imediat după incident. Potrivit surselor noastre, cei doi bărbați sunt extrem de apropiați, iar în momentul în care Seco Dubravko a decis să-și caute o nouă locuință, iubitul Mădălinei l-a îndrumat către o renumită agenție imobiliară din nordul Capitalei.