Ce a făcut băiețelul ei în timp ce Andreea Mantea era la duș. Vedeta Kanal D a avut un șoc când a văzut

Publicat: 08/12/2019 | 12:56

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat și un copil, micuțul David. Drumurile celor doi s-au despărțit, la un moment dat, iar ei au transmis, de fiecare dată, că au rămas prieteni.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ, DUPĂ CE S-A SPUS CĂ S-A ÎMPĂCAT CU CRISTI MITREA: „DRAGOSTEA..”)

În prezent, micuțul locuiește cu mama lui. David este, clar, un nebunatic, mai ales când nu este supravegheat. În timp ce Andreea Mantea era la duș, puștiul s-a pus pe treabă și a mâzgălit un petere din locuință.

Când superba prezentatoare TV a ieșit din baie a avut un șoc, dar a fotografiat imediat “opera” realizată de David, iar poza a ajuns pe contul ei de socializare. “Ce a iesit…??????‍♀️??‍♀️ PRAPAD! ??‍♀️?????”, a scris Andreea Mantea în dreptul colajului realizat.

Mai mult ca sigur, bruneta nu s-a supărat pe fiul ei și, foarte probabil, l-a răsplătit cu un sărut.

(VEZI ȘI: ANDREEA MANTEA A FOST CERUTĂ DE SOȚIE: “NU VREM CADOURI, CI DOAR SĂ VĂ BUCURAȚI PENTRU NOI”. EL E BĂRBATUL CARE I-A PUS MAREA ÎNTREBARE PREZENTATOAREI)

Andreea Mantea și Cristi Mitrea se înțeleg de dragul copilului

Frumoasa brunetă a mărturisit că, deși inițial a decis ca fiul ei să crească doar cu ea, ulterior, și-a dat seama că micuțul David are nevoie și de prezența tatălui său, Cristi Mitrea. Prezentatoarea a mai spus că are o relație cât se poate de normală cu luptătorul de MMA, ba chiar că se înțeleg mult mai bine de dragul copilului lor.

Eu sunt într-o astfel de situație în acest moment. Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți.

În acest moment, avem o relație absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului și am ajuns să ne înțelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie să ajungi la un numitor comun.

Peste tot vedem familii destrămate, dar care au ajuns să conviețuiască așa. Zilele trecute mă certa cineva, ce o să îi zic eu copilului meu când o să mă întrebe de ce părinții lui nu stau împreună. Păi, draga mea, dacă am fi împreună, am fi anormali. Încercăm să ne înțelegem așa! Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi bătute cu piatra. Nu avem voie să facem avorturi pe bandă rulantă. Unde ajungem așa? Viața e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?”, a mărturisit Andreea Mantea, în urmă cu ceva timp.