Ce a făcut Anca Țurcașiu acum 10 ani, iar după divorț a repetat: ”Asta e în avanpremieră! Restul urmează cât de curând”

Publicat: 18/10/2020 | 19:04

Anca Țurcațiu este o iubitoare de mare! O spune fără rețineri, dar fotografia și textul pe care l-a inserat în dreptul acesteia pe Facebook spun totul despre marea ei pasiunea. Se întâmplă la câteva luni de la divorț.

Anca Țurcașiu a pus o fotografie în care arată spectaculos. Și a povestit totul, cu o promisiune în final. ”Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Ca să ne putem bucura de ea cât mai mult. Când am împlinit 40 de ani am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!”, a fost anunțul făcut de Anca Țurcașiu.

A fost apreciată din plin de fanii ei care o urmăresc cu mare atenție. Iar pe unii i-a cunoscut cu mulți ani în urmă, cel puțin asta reiese din comentariile lor. ”Și eu iubesc marea …..Ești minunată, Anca! Să fii sănătoasă și tot ce-ti doresti să se împlinească! Să ai un weekend binecuvântat! Cu drag, toate cele bune!”, ”Da, te-am întâlnit la mare prin anii 86, aveam o cățeluță alba, superbă, mi-ai mângâiat-o, ai drăgălit-o. Erai și ești o frumoasă!!!!Te admir foarte mult. Meriți tot ce este mai bun de la viață, mult noroc”, ”Frumoasă ….de când v-ați născut, iar marea amplifică Frumusețea”, ”Frumoasă din toate timpurile, vă doresc multă sănătate și putere, să traversați ușor episodul neplăcut! Îmbrățișari o mie!”, ”MULȚI ani în urmă am stat la plajă aproape și am vorbit! În Mamaia, ești o scumpă, îmi place mult de tine și te urmăresc, știu și casa în care ai stat în Corbeanca pentru că am lucrat aproape!”, sunt câteva dintre reacțiile admiratorilor la postarea Ancăi.

Anca Țurcașiu arată senzațional! Poza de la malul mării este și o promisiune pentru ea

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani! Artista a făcut anunțul pe Facebook

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au decis să divorțeze, după nu mai puțin de 22 de ani de căsnicie. Artista avea să anunțe despărțirea cu un mesaj pe Facebook. „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! (CITEȘTE ȘI: ANCA ȚURCAȘIU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE L-AM FILMAT PE EX-SOȚUL EI CU NOUA IUBITĂ „NU AM…”)

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.

Citește și...