Ce a făcut Alexia Eram în club, cu puţin timp înainte ca Mario Fresh să fie bătut în faţa sa. VIDEO

Publicat: 14/06/2020 | 16:16

Alexia Eram a profitat de relaxarea măsurilor și de faptul că sezonul estival a început și a petrecut un week-end la mare. Pusă pe distracție, fiica Andreei Esca a făcut senzație într-un club de fițe din Mamaia.

Alexia a petrecut toată noaptea alături de iubitul ei, Mario Fresh și gașca Golden Boy, cărora li s-a alăturat și Jador. Pentru ieșirea în club Alexia Era s-a pregătit temeinic. A apelat la un make-up artist pentru a îi realiza machiajul de petrecere, și-a ales un outfit sexy și a dat drumul la distracție. (CITEȘTE ȘI: ALEXIA ERAM, GLUMĂ NESĂRATĂ PENTRU IUBIT, CHIAR ÎN TIMP CE DORMEA! A LUAT MAȘINA DE TUNS ȘI I-A FĂCUT O SCHIMBARE DE LOOK LUI MARIO FRESH. CUM A REACȚIONAT ARTISTUL, DAR ȘI “SOACRA”, ANDREEA ESCA)

Plină de voie bună și cu zâmbetul pe buze, Alexia a încins atmosfera din club,  și cum ringul de dans nu i-a fost suficient, iubita lui Mario s-a urcat pe masă. De la înălțime și-a încântat partenerul cu mișcări de dans provocatoare și petrecerea acontinuat până aprope de diminață.

Mario Fresh, bătut crunt în fața iubitei

După o petrecere pe cinste, Alexia și Mario Fresh au decis că este timpul să se retragă, însă nu se așteptau la ce urma să se întâmple. La 7 dimineața, în parcarea clubului în care au petrecut au avut loc scene de groază. Mario Fresh, Jador și cameramanul lor, un puști de 16 ani, au fost „măcelăriți” de șase bărbați, chiar sub privirile Alexiei. Doar după țipetele îngrozite ale tinerei, huliganii s-au retras.

Din fericire, atacatorii au evitat-o pe Alexia, însă iubitul acesteia nu a avut atât de mult noroc. Mario Fresh s-a ales cu o bătaie de zile mari, iar în urma incidentului, se pare că, are maxilarul rup și o contuzie puternică la spate. (VEZI ȘI: MARIO FRESH ȘI TOVARĂȘUL LUI JADOR, MĂCELĂRIȚI DE 6 GORILE! MOTIVUL…)