Ce a făcut Adelina Pestrițu cu banii pe care i-a câștigat în urma procesului cu Lucian Becali. “Suferința mea s-a transformat în bucurie!”

Publicat: 01/04/2020 | 09:19

În 2016, Lucian Becali a făcut-o praf pe Adelina Pestrițu, pe care a acuzat-o că s-ar culca din interes cu anumiți bărbați. Ulterior, bruneta l-a dat în judecată, iar procesul a luat, recent, sfârșit. Astfel că nepotul patronului de la FCSB trebuie să-i achite o sumă frumușică, 19.000 de lei mai exact.

VEZI AICI: ADELINA PESTRIȚU A FĂCUT ANUNȚUL! VEDETA SE GÂNDEȘTE LA AL DOILEA COPIL: „NE IMAGINAM CUM AR FI VIAȚA CU UN FRĂȚIOR PENTRU MICUȚA NOASTRĂ”

De precizat că modelul nu a păstrat banii și i-a direcționat imediat către Asociația Sonia Maria, unde personalul medical avea nevoie ca de aer de echipamente medicale pentru copii.

Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să va povestesc. În urma unui proces pe care l-am câștigat, instanța a decis că trebuie să-mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume.

Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, ca urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont și vor fi folosiți pentru achiziționarea acestor echipamentelor de protecție vitale pentru personalul de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, din București.

Iată că suferința mea s-a transformat în bucurie și deși cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru că niște oameni să fie ajutați să muncească că să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital.

Multă sănătate și iubire tuturor! #peace”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina sa de Instagram.

CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU, IZOLARE LA DOMICILIU DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN MILANO: „STAU ÎN CASĂ DE LA VENIREA MEA ÎN ȚARĂ”

Cât câștigă Adelina Pestrițu din contractele de publicitate

Cu peste un milion de urmăritori doar pe Instagram, Adelina Pestrițu evoluează pe zi ce trece, din punct de vedere financiar. ”Influencerița” a mărturisit însă, că în spatele acestui succes există foarte multe ore de muncă.

NU RATA: A DAT DOVADĂ DE CURAJ! CUM ARATĂ ADELINA PESTRIȚU FĂRĂ NICIUN STROP DE MACHIAJ

De precizat că bruneta câștigă aproximativ 15.000 de euro pe lună, datorită contractelor multiple în publicitate. Vedeta promovează produsele multor brand-uri de cosmetice, haine și parfumuri. Tot ea admite că se câștigă sume importante de bani din Social Media și că îți poți face achiziții destul de costisitoare, precum o mașină sau chiar o casă.

Da. Se poate trăi mai mult decât bine. Este principala mea sursă de venit. Din social media îţi poţi cumpăra case, maşini, poţi face investiţii şi îi poţi ajuta şi pe cei din jurul tău. Trebuie doar să ştii cum să gestionezi această putere”, a mărturisit, recent, Adelina Pestrițu.